Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SICILIA CH Zebest Eagles FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Abegglen is nu in balbezit. Lalín bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalín speelt de bal door. Aeschlimann is nu in balbezit. Aeschlimann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - Zebest Eagles FC 0:1

26e minuut.
Aeschlimann speelt de bal door. Abegglen rent richting de bal. Lalín verovert de bal door een tackle van achteren. Aeschlimann is nu in balbezit. Aeschlimann schiet op doel. Kaloshev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Röthlisberger geeft een lange en hoge pass. Lalín kopt de bal weg. Quintelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Müntschi is nu in balbezit. Müntschi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SICILIA CH - Zebest Eagles FC 1:1

34e minuut.
Röthlisberger is nu in balbezit. Röthlisberger geeft een lange en hoge pass. Aeschlimann rent richting de bal. Abegglen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abegglen schiet op doel. Kaloshev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Ludačka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Byśkiniewicz komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Quintelier onderschept slim de pass. Quintelier passt de bal met de wreef. Byśkiniewicz speelt de bal door. Müntschi rent richting de bal. Müntschi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Beullens rent richting de bal. Abegglen onderschept slim de pass. Lalín is nu in balbezit. Abegglen onderschept slim de pass. Abegglen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zwahlen met een snelle inworp. Abegglen is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Casado ... Strafschop! Casado krijgt een gele kaart. Abegglen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abegglen neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kaloshev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - Zebest Eagles FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SICILIA CH 59%, Zebest Eagles FC 41%.
SICILIA CH - Zebest Eagles FC 1:2

49e minuut.
Quintelier is nu in balbezit. Silberling onderschept slim de pass. Quintelier maakt een afschuwelijke overtreding. Quintelier krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Müntschi schiet op doel. Stohler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stohler geeft een hoge lob. Müntschi is nu in balbezit. Müntschi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Lalín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Röthlisberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalín is nu in balbezit. Röthlisberger verovert de bal door een tackle van achteren. Röthlisberger geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Silberling met een sublieme pass. Casado is nu in balbezit. Aeschlimann verovert de bal door een tackle van achteren. Abegglen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abegglen schiet op doel. Kaloshev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Zwahlen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schnudery bereikt de bal nog maar net als eerste. Abegglen verovert de bal door een tackle van achteren. Abegglen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SICILIA CH - Zebest Eagles FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SICILIA CH 59%, Zebest Eagles FC 41%.
SICILIA CH - Zebest Eagles FC 1:3