Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc baden Glatzesträhler Lozärn
Normal Tactiek 442_2
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 38.6
weak Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


7e minuut.
Sosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stähli is nu in balbezit. Sosin verovert de bal door een tackle van achteren. Tymiński is nu in balbezit. Tymiński draait met de bal, schiet en ... Russo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sosin heeft problemen om de bal te vangen. Sosin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc baden - Glatzesträhler Lozärn 0:1

9e minuut.
Ellenberger rent richting de bal. Vatter onderschept slim de pass. Kikut speelt de bal door. Daar is Sosin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Feyzullayev speelt de bal door. Sosin is nu in balbezit. Tymiński is nu in balbezit. Tymiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc baden - Glatzesträhler Lozärn 0:2

11e minuut.
Sosin rent richting de bal. Shalou is nu in balbezit. Kikut speelt de bal door. Tymiński is nu in balbezit. Tymiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Shalou probeert de bal met de borst te controleren. Kikut rent richting de bal. Kikut speelt de bal door. Tymiński is nu in balbezit. Tymiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sosin is nu in balbezit. Sosin passt de bal in één keer door. Tymiński rent richting de bal. Tymiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc baden - Glatzesträhler Lozärn 0:3

36e minuut.
Kikut rent richting de bal. Kikut passt de bal zonder na te denken. Sosin is nu in balbezit. Sosin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc baden - Glatzesträhler Lozärn 0:4

37e minuut.
Tymiński speelt de bal door. Engel is nu in balbezit. Sosin onderschept slim de pass. Sosin draait met de bal, schiet en ... Russo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc baden - Glatzesträhler Lozärn 0:5

39e minuut.
Inworp. Melinte met de inworp. Kikut speelt de bal door. Sosin rent richting de bal. Sosin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc baden 74%, Glatzesträhler Lozärn 26%.
fc baden - Glatzesträhler Lozärn 0:5

55e minuut.
Feyzullayev met de inworp. Narr rent richting de bal. Narr geeft de bal voor. Melinte geeft de bal voor. Sosin springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Melinte met de inworp. Kikut rent richting de bal. Kikut passt de bal in één keer door. Tymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymiński geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc baden - Glatzesträhler Lozärn 0:6

68e minuut.
Engel heeft problemen om de bal te vangen. Tymiński rent richting de bal. Daar is Sosin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosin haalt uit met een fantastische trap. Russo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Sosin is nu in balbezit. Sosin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc baden - Glatzesträhler Lozärn 0:7

70e minuut.
Kikut probeert naar een medespeler te passen. Feyzullayev speelt de bal door. Sosin is nu in balbezit. Sosin haalt uit met een fantastische trap. Engel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc baden - Glatzesträhler Lozärn 0:8

74e minuut.
Tymiński passt de bal in één keer door. Feyzullayev is nu in balbezit. Feyzullayev geeft de bal voor. Daar is Stähli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kikut geeft een lange en hoge pass. Russo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ellenberger de bal. Stähli is nu in balbezit. Stähli geeft een lange en hoge pass. Melinte speelt de bal door. Sosin rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tymiński krijgt zijn hoofd ertegen. Stähli heeft problemen om de bal te vangen. Tymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymiński schiet op doel. Russo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc baden - Glatzesträhler Lozärn 0:9

79e minuut.
Sosin rent richting de bal. Sosin draait met de bal, schiet en ... Tymiński is nu in balbezit. Tymiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc baden - Glatzesträhler Lozärn 0:10

80e minuut.
Fontana passt de bal zonder na te denken. Hotz is nu in balbezit. Tymiński onderschept slim de pass. Sosin rent richting de bal. Sosin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

83e minuut.
Ban rent richting de bal. Kikut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikut passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sosin de bal. Sosin draait met de bal, schiet en ... Russo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc baden 80%, Glatzesträhler Lozärn 20%.
fc baden - Glatzesträhler Lozärn 0:10