Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Heiland FC Starköl
Normal Tactiek 343
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 42.9
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
hopeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Barri kopt de bal weg. Klungelig pakt Guei de bal. Zazvonil rent richting de bal. Zazvonil draait met de bal, schiet en ... Kellerhals maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Heiland - FC Starköl 0:1

4e minuut.
Barri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazvonil is nu in balbezit. Zazvonil draait met de bal, schiet en ... Barri heeft problemen om de bal te vangen. Barri schiet op doel. De bal raakt de paal. Kellerhals verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barri rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Heiland - FC Starköl 0:2

11e minuut.
Barri heeft problemen om de bal te vangen. Zazvonil is nu in balbezit. Barri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazvonil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazvonil schiet op doel. Kellerhals kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Heiland - FC Starköl 0:3

17e minuut.
Gandín met de inworp. Zazvonil geeft een lange en hoge pass. Natzuka controleert de bal met de borst. Barri is nu in balbezit. Barri draait met de bal, schiet en ... Kellerhals probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Heiland - FC Starköl 0:4

20e minuut.
Belada speelt de bal door. Klungelig pakt Barri de bal. Barri passt de bal zonder na te denken. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Belada rent richting de bal. Belada met een sublieme pass. Barri is nu in balbezit. Barri haalt uit met een fantastische trap. Kellerhals maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Heiland - FC Starköl 0:5

31e minuut.
Cantù onderschept slim de pass. Cantù geeft een lange en hoge pass. Guei controleert de bal met de borst. Cantù rent richting de bal. Cantù geeft een lange en hoge pass. Paal! Barri is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cantù neemt de hoekschop. Kunsági kopt de bal weg. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka draait met de bal, schiet en ... Kellerhals probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Heiland - FC Starköl 0:6

33e minuut.
Spina rent richting de bal. Zazvonil verovert de bal door een tackle van achteren. Zazvonil passt de bal in één keer door. Barri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Zazvonil met een sublieme pass. Belada probeert naar een medespeler te passen. Barri rent richting de bal. Barri haalt uit met een fantastische trap. Kellerhals maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Heiland - FC Starköl 0:7

41e minuut.
Zazvonil passt de bal zonder na te denken. Belada bereikt de bal nog maar net als eerste. Belada passt de bal zonder na te denken. Barri is nu in balbezit. Barri schiet op doel. Kellerhals verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Heiland - FC Starköl 0:8

43e minuut.
Barri is nu in balbezit. Bruno onderschept slim de pass. Bruno speelt de bal door. Zazvonil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazvonil draait met de bal, schiet en ... Kellerhals bokst de bal weg.

45e minuut.
Belada passt de bal in één keer door. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka passt de bal zonder na te denken. Zazvonil rent richting de bal. Zazvonil schiet op doel. Kellerhals kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gandín zal de hoekschop nemen. Daar is Barri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kohler rent richting de bal. Zazvonil verovert de bal door een tackle van achteren. Zazvonil schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Heiland 84%, FC Starköl 16%.
AC Heiland - FC Starköl 0:8

47e minuut.
Doeltrap. Casañas trapt de bal weg van het doel. Zazvonil kopt de bal weg. Barri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Natzuka rent richting de bal. Natzuka passt de bal in één keer door. Barri is nu in balbezit. Barri schiet op doel. Kellerhals maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Heiland - FC Starköl 0:9

50e minuut.
Dürrenmatt is nu in balbezit. Dürrenmatt probeert naar een medespeler te passen. Daar is Spina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barri verovert de bal door een tackle van achteren. Barri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Belada probeert de bal aan de voet te houden. Belada met een sublieme pass. Guei rent richting de bal. Barri rent richting de bal. Barri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Natzuka onderschept slim de pass. Belada is nu in balbezit. Belada met een sublieme pass. Klungelig pakt Zazvonil de bal. Zazvonil geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Blunschi kan de bal niet met de borst controleren. Gandín geeft de bal voor. Barri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barri schiet op doel. Kellerhals maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Heiland - FC Starköl 0:10

57e minuut.
Zazvonil geeft de bal voor. Natzuka rent richting de bal. Barri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barri draait met de bal, schiet en ... Kellerhals maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Heiland - FC Starköl 0:11

60e minuut.
Cantù heeft problemen om de bal te vangen. Cantù geeft de bal voor. Kohler heeft problemen om de bal te vangen. Natzuka is nu in balbezit. Natzuka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Świerad geeft een lange en hoge pass. Zazvonil rent richting de bal. Zazvonil geeft een hoge lob. Klungelig pakt Natzuka de bal. Natzuka draait met de bal, schiet en ... Kellerhals probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Natzuka rent richting de bal. Natzuka draait met de bal, schiet en ... Kellerhals werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Heiland - FC Starköl 0:12

64e minuut.
Inworp. Cantù zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zazvonil rent richting de bal. Zazvonil probeert naar een medespeler te passen. Barri bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barri probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Heiland - FC Starköl 0:13

66e minuut.
Cantù kopt de bal weg. Belada kan de bal niet met de borst controleren. Belada geeft een hoge lob. Natzuka rent richting de bal. Natzuka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Klungelig pakt Zazvonil de bal. Belada rent richting de bal. Belada speelt de bal door. Natzuka is nu in balbezit. Natzuka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Barri is nu in balbezit. Barri passt de bal in één keer door. Natzuka is nu in balbezit. Natzuka draait met de bal, schiet en ... Kellerhals maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kellerhals met een harde bal richting middenveld. Belada kopt de bal weg. Daar is Zazvonil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Zazvonil rent richting de bal. Zazvonil passt de bal met de wreef. Barri is nu in balbezit. Daar is Natzuka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natzuka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Heiland - FC Starköl 0:14

85e minuut.
Spina rent richting de bal. Zazvonil onderschept slim de pass. Zazvonil passt de bal zonder na te denken. Cantù geeft een hoge lob. Barri springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Belada rent richting de bal. Belada passt de bal zonder na te denken. Barri rent richting de bal. Barri draait met de bal, schiet en ... Kellerhals probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Heiland - FC Starköl 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Heiland 88%, FC Starköl 12%.
AC Heiland - FC Starköl 0:15