Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VC Montreux SICILIA CH
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Szulca is nu in balbezit. Clown is nu in balbezit. Szulca maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Szulca naar de kleedkamers voor een vroege douche.

16e minuut.
Giudici geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lauterburg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clown is nu in balbezit. Clown geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Zahner met de inworp. Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown speelt de bal door. Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VC Montreux - SICILIA CH 1:0

42e minuut.
Müntschi speelt de bal door. Quintelier heeft problemen om de bal te vangen. Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VC Montreux 29%, SICILIA CH 71%.
VC Montreux - SICILIA CH 1:0

61e minuut.
Lauterburg is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmann haalt uit met een fantastische trap. Kaloshev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VC Montreux 34%, SICILIA CH 66%.
VC Montreux - SICILIA CH 1:0