Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glatzesträhler Lozärn AC Heiland
442_2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 16.1
goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Feyzullayev probeert naar een medespeler te passen. Sosin heeft problemen om de bal te vangen. Klötzli rent richting de bal. Tymiński onderschept slim de pass. Tymiński draait met de bal, schiet en ... Kellerhals probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Guei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosin is nu in balbezit. Sosin haalt uit met een fantastische trap. Kellerhals bokst de bal weg.

6e minuut.
Bruno geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vatter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kikut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikut passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Kohler geeft een lange en hoge pass. Melinte rent richting de bal. Melinte passt de bal met de wreef. Tymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Feyzullayev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sosin maakt een snoekduik en kopt de bal. Kellerhals werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - AC Heiland 1:0

28e minuut.
Kikut verovert de bal door een tackle van achteren. Kikut speelt de bal door. Tymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klötzli is nu in balbezit. Sosin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - AC Heiland 2:0

30e minuut.
Vatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatter probeert naar een medespeler te passen. Sosin rent richting de bal. Sosin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - AC Heiland 3:0

31e minuut.
Dürrenmatt probeert naar een medespeler te passen. Affolter heeft problemen om de bal te vangen. Feyzullayev maakt een afschuwelijke overtreding. Affolter raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

32e minuut.
Tymiński rent richting de bal. Tymiński speelt de bal door. Sosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosin draait met de bal, schiet en ... Kellerhals werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kohler verovert de bal door een tackle van achteren. Kohler geeft een hoge lob. Feyzullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Feyzullayev geeft een lange en hoge pass. Tymiński springt en kopt de bal. Kellerhals bokst de bal weg.

36e minuut.
Spina passt de bal met de wreef. Interisti probeert naar een medespeler te passen. Kikut kopt de bal weg. Tymiński is nu in balbezit. Tymiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bruno kopt de bal weg. Inworp. Vatter met een snelle inworp. Klungelig pakt Kikut de bal. Kikut geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glatzesträhler Lozärn 28%, AC Heiland 72%.
Glatzesträhler Lozärn - AC Heiland 3:0

52e minuut.
Sosin is nu in balbezit. Sosin passt de bal met de wreef. Tymiński rent richting de bal. Tymiński draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Quillet speelt de bal door. Räuber is nu in balbezit. Räuber speelt de bal door. Sosin rent richting de bal. Sosin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kellerhals kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Klungelig pakt Kikut de bal. Kikut geeft een hoge lob. Kellerhals probeert wanhopig de bal te grijpen. Sosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - AC Heiland 4:0

68e minuut.
Kohler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymiński verovert de bal door een tackle van achteren. Tymiński probeert naar een medespeler te passen. Sosin rent richting de bal. Sosin draait met de bal, schiet en ... Kellerhals probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tymiński heeft problemen om de bal te vangen. Sosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosin draait met de bal, schiet en ... Kellerhals maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - AC Heiland 5:0

70e minuut.
George geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fux met de inworp. Dürrenmatt is nu in balbezit. Dürrenmatt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Kikut met een sublieme pass. Feyzullayev is nu in balbezit. Feyzullayev met een sublieme pass. Sosin rent richting de bal. Sosin schiet op doel. Kellerhals bokst de bal weg.

78e minuut.
Kikut geeft een lange en hoge pass. Feyzullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Feyzullayev passt de bal in één keer door. Sosin rent richting de bal. Sosin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Sosin de bal. Kikut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikut probeert naar een medespeler te passen. Tymiński rent richting de bal. Tymiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - AC Heiland 6:0

86e minuut.
Guei trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feyzullayev met de inworp. Kikut heeft problemen om de bal te vangen. Kikut geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glatzesträhler Lozärn 26%, AC Heiland 74%.
Glatzesträhler Lozärn - AC Heiland 6:0