Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Heiland Glatzesträhler Lozärn
Normal Tactiek 442_2
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 38.2
poor Schieten good
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen average


8e minuut.
Klötzli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikut onderschept slim de pass. Kikut speelt de bal door. Tymiński is nu in balbezit. Tymiński draait met de bal, schiet en ... Kellerhals verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sosin rent richting de bal. Sosin draait met de bal, schiet en ... Kellerhals maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Heiland - Glatzesträhler Lozärn 0:1

11e minuut.
Daar is Spina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kikut geeft de bal voor. Vatter kopt de bal weg. Tymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Feyzullayev is nu in balbezit. Feyzullayev geeft een hoge lob. Sosin is nu in balbezit. Sosin schiet op doel. Kohler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vatter zal de hoekschop nemen. Sosin rent richting de bal. Sosin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Kikut verovert de bal door een tackle van achteren. Kikut geeft een hoge lob. Sosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosin schiet op doel. Kellerhals maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Heiland - Glatzesträhler Lozärn 0:2

20e minuut.
Daar is Kikut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spina rent richting de bal. Feyzullayev rent richting de bal. Feyzullayev geeft een hoge lob. Kellerhals werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Heiland - Glatzesträhler Lozärn 0:3

23e minuut.
Guei kopt de bal weg. Klungelig pakt Kikut de bal. Kikut speelt de bal door. Sosin is nu in balbezit. Sosin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sosin is nu in balbezit. Kikut rent richting de bal. Kikut passt de bal zonder na te denken. Tymiński rent richting de bal. Tymiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Spina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikut verovert de bal door een tackle van achteren. Kikut geeft een hoge lob. Tymiński rent richting de bal. Tymiński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kellerhals verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vatter neemt de hoekschop. Kellerhals probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tymiński is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vatter zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Guei de bal. Tymiński is nu in balbezit. Tymiński haalt uit met een fantastische trap. Kellerhals bokst de bal weg. Sosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosin draait met de bal, schiet en ... Kellerhals werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Heiland - Glatzesträhler Lozärn 0:4

44e minuut.
Feyzullayev rent richting de bal. Feyzullayev geeft een lange en hoge pass. Daar is Sosin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Heiland 82%, Glatzesträhler Lozärn 18%.
AC Heiland - Glatzesträhler Lozärn 0:4

47e minuut.
Inworp. Feyzullayev met een snelle inworp. Kikut geeft de bal voor. Tymiński is nu in balbezit. Tymiński haalt uit met een fantastische trap. Kellerhals verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Klungelig pakt Quillet de bal. Blunschi kopt de bal weg. Melinte bereikt de bal nog maar net als eerste. Melinte geeft een hoge lob. Tymiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Heiland - Glatzesträhler Lozärn 0:5

52e minuut.
Tymiński is nu in balbezit. Tymiński speelt de bal door. Sosin is nu in balbezit. Sosin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kohler de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Dürrenmatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikut onderschept slim de pass. Kikut geeft een hoge lob. Sosin heeft problemen om de bal te vangen. Sosin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Inworp. Bruno met een snelle inworp. Kikut probeert naar een medespeler te passen. Sosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Melinte onderschept slim de pass. Melinte passt de bal met de wreef. Tymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosin rent richting de bal. Sosin draait met de bal, schiet en ... Kellerhals verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Vatter probeert naar een medespeler te passen. Tymiński is nu in balbezit. Guei begaat een overtreding. Guei krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Kikut is nu in balbezit. Spina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikut onderschept slim de pass. Kikut geeft een lange en hoge pass. Sosin krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Melinte onderschept slim de pass. Melinte geeft een hoge lob. Feyzullayev heeft problemen om de bal te vangen. Feyzullayev schiet op doel. Kellerhals maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vatter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kikut heeft problemen om de bal te vangen. Kikut speelt de bal door. Feyzullayev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bruno geeft de bal voor. Quillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Quillet geeft de bal voor. Tymiński rent richting de bal. Tymiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tymiński rent richting de bal. Sosin rent richting de bal. Tymiński is nu in balbezit. Sosin rent richting de bal. Sosin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Heiland - Glatzesträhler Lozärn 0:6

76e minuut.
Klungelig pakt Feyzullayev de bal. Feyzullayev passt de bal in één keer door. Sosin rent richting de bal. Sosin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Heiland - Glatzesträhler Lozärn 0:7

85e minuut.
Kikut verovert de bal door een tackle van achteren. Kikut probeert naar een medespeler te passen. Sosin is nu in balbezit. Sosin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klötzli is nu in balbezit. Klötzli geeft de bal voor. Inworp. Feyzullayev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kikut geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bruno rent richting de bal. Vatter verovert de bal door een tackle van achteren. Vatter probeert naar een medespeler te passen. Sosin is nu in balbezit. Sosin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Heiland 74%, Glatzesträhler Lozärn 26%.
AC Heiland - Glatzesträhler Lozärn 0:7