Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe__SK St. Gallen Athletic
343 Tactiek SGA
58% Balbezit 42%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 34.8
adequate Schieten adequate
weak Passen average
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Englebert met een sublieme pass. Šarčević rent richting de bal. Met opzet legt Platt zijn tegenspeler op de grond. Platt krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Dobrzański rent richting de bal. Steinauer verovert de bal door een tackle van achteren. Durchánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Durchánek draait met de bal, schiet en ... Pera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe__SK - St. Gallen Athletic 1:0

8e minuut.
Pera met een sublieme pass. Durchánek kopt de bal weg. Barr heeft problemen om de bal te vangen. Kozmács bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozmács schiet op doel. Pera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Annunzi met een sublieme pass. Kabanec is nu in balbezit. Kabanec passt de bal met de wreef. Annunzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Annunzi draait met de bal, schiet en ... Pera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Leeuwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Szánthó is nu in balbezit. Leeuwin is nu in balbezit. Szánthó bereikt de bal nog maar net als eerste. Szánthó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kromkamp heeft problemen om de bal te vangen. Kromkamp passt de bal met de wreef. Szánthó bereikt de bal nog maar net als eerste. Szánthó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Martínez Mina onderschept slim de pass. Martínez Mina probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szánthó de bal. Szánthó draait met de bal, schiet en ... Ariatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fenerbahçe__SK - St. Gallen Athletic 1:1

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Imglück komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Kromkamp met een snelle inworp. Martínez Mina is nu in balbezit. Martínez Mina geeft de bal voor. Leeuwin is nu in balbezit. Leeuwin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe__SK 45%, St. Gallen Athletic 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fenerbahçe__SK - St. Gallen Athletic 1:1

50e minuut.
Platt geeft een hoge lob. Szánthó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kromkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kromkamp schiet op doel. Ariatti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Leeuwin onderschept slim de pass. Leeuwin passt de bal met de wreef. Nufer is nu in balbezit. Szánthó onderschept slim de pass. Szánthó schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Leeuwin is nu in balbezit. Grecescu is nu in balbezit. Grecescu passt de bal met de wreef. Szánthó rent richting de bal. Szánthó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Loockx komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kromkamp is nu in balbezit. Kromkamp speelt de bal door. Szánthó bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecescu is nu in balbezit. Grecescu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe__SK - St. Gallen Athletic 1:2

67e minuut.
Durchánek is nu in balbezit. Durchánek geeft een hoge lob. Annunzi is nu in balbezit. Annunzi schiet op doel. Pera probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Nufer verovert de bal door een tackle van achteren. Nufer geeft een hoge lob. Inworp. Kromkamp met de inworp. Martínez Mina geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Barr verovert de bal door een tackle van achteren. Barr geeft een lange en hoge pass. Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmo geeft een hoge lob. Annunzi springt en kopt de bal. Pera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Kabanec is nu in balbezit. Kabanec geeft een lange en hoge pass. Durchánek is nu in balbezit. Durchánek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe__SK 53%, St. Gallen Athletic 47%.
Fenerbahçe__SK - St. Gallen Athletic 1:2