Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe__SK IoNo
343 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.9 gemiddelde waardering 18.4
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


15e minuut.
Schaller onderschept slim de pass. Althaus onderschept slim de pass. Steinauer onderschept slim de pass. Laret is nu in balbezit. Laret draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Durchánek passt de bal in één keer door. Kozmács probeert de bal aan de voet te houden. Annunzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Annunzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe__SK - IoNo 1:0

23e minuut.
Annunzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hohl verovert de bal door een tackle van achteren. Hohl probeert naar een medespeler te passen. Kozmács rent richting de bal. Kozmács haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe__SK - IoNo 2:0

24e minuut.
Annunzi passt de bal in één keer door. Durchánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozmács bereikt de bal nog maar net als eerste. Durchánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Durchánek draait met de bal, schiet en ... Von Gunten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Von Gunten speelt de bal door. Daar is Hohl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Annunzi is nu in balbezit. Klungelig pakt Kozmács de bal. Kozmács draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Šarčević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Annunzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Annunzi speelt de bal door. Kozmács bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozmács draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe__SK - IoNo 3:0

36e minuut.
Kabanec verovert de bal door een tackle van achteren. Kabanec geeft een hoge lob. Zuberbühler probeert de bal aan de voet te houden. Kozmács bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozmács geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Šarčević met een snelle inworp. Annunzi rent richting de bal. Hohl is nu in balbezit. Annunzi verovert de bal door een tackle van achteren. Annunzi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kozmács rent richting de bal. Annunzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozmács is nu in balbezit. Kozmács haalt uit met een fantastische trap. Von Gunten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe__SK - IoNo 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe__SK 22%, IoNo 78%.
Fenerbahçe__SK - IoNo 4:0

46e minuut.
Laret passt de bal in één keer door. Jeandupeux bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeandupeux passt de bal met de wreef. Annunzi rent richting de bal. Annunzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Annunzi verovert de bal door een tackle van achteren. Annunzi met een sublieme pass. Brenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Durchánek is nu in balbezit. Durchánek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Von Gunten trapt de bal weg van het doel. Schaller kopt de bal weg. Brenner is nu in balbezit. Kozmács verovert de bal door een tackle van achteren. Kozmács schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe__SK - IoNo 5:0

64e minuut.
Jeandupeux rent richting de bal. Annunzi onderschept slim de pass. Annunzi met een sublieme pass. Kozmács bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozmács haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Jeandupeux met de inworp. Šarčević is nu in balbezit. Giovanoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giovanoli krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Giovanoli is nu in balbezit. Annunzi verovert de bal door een tackle van achteren. Annunzi probeert naar een medespeler te passen. Kozmács rent richting de bal. Kozmács schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe__SK 25%, IoNo 75%.
Fenerbahçe__SK - IoNo 5:0