Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alte Meister Fc Lough Allen
352 Tactiek Reli
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
37.3 gemiddelde waardering 48.3
matig Schieten goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen goed


10e minuut.
Früh probeert naar een medespeler te passen. Kousis is nu in balbezit. Lobsinger rent richting de bal. Kousis onderschept slim de pass. Kousis geeft de bal voor. Lerch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Tekiela met een sublieme pass. Früh is nu in balbezit. Früh geeft de bal voor. Holloway rent richting de bal. Holloway haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Früh kopt de bal weg. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway passt de bal in één keer door. Kousis kan de bal niet met de borst controleren. Kousis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lavaud geeft een hoge lob. Früh kopt de bal weg. Tekiela is nu in balbezit. Holloway onderschept slim de pass. Holloway haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Zubizarreta met de inworp. Kousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousis speelt de bal door. Klungelig pakt Holloway de bal. Holloway haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mikosik probeert naar een medespeler te passen. Furlani bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlani passt de bal met de wreef. Holloway is nu in balbezit. Holloway draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Inworp. Früh met de inworp. Kousis rent richting de bal. Kousis geeft een lange en hoge pass. Holloway krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alte Meister 72%, Fc Lough Allen 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alte Meister - Fc Lough Allen 0:0

50e minuut.
Cominguez probeert naar een medespeler te passen. Montemayor controleert de bal met de borst. Montemayor passt de bal zonder na te denken. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway schiet op doel. Lerch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Klungelig pakt Gaon de bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Colombo stond buitenspel. Mikosik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Holloway, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holloway draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Holloway, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiela rent richting de bal. Holloway onderschept slim de pass. Holloway draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alte Meister - Fc Lough Allen 0:1

82e minuut.
Zubizarreta heeft problemen om de bal te vangen. Zubizarreta geeft de bal voor. Zitola is nu in balbezit. Holloway verovert de bal door een tackle van achteren. Holloway schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alte Meister 67%, Fc Lough Allen 33%.
Alte Meister - Fc Lough Allen 0:1