Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dajeeeee Roma سيشسش
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Bühlmann passt de bal met de wreef. Perrig rent richting de bal. Perrig schiet op doel. Kappeler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fischer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dajeeeee Roma - سيشسش 0:1

11e minuut.
Salvisberg rent richting de bal. Frutiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Perrig de bal. Perrig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dajeeeee Roma - سيشسش 0:2

23e minuut.
Lötscher geeft de bal voor. Kappeler is nu in balbezit. Lötscher onderschept slim de pass. Perrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrig draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bühlmann rent richting de bal. Stammler onderschept slim de pass. Stadelmann speelt de bal door. Lysser bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysser haalt uit met een fantastische trap. Rubin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dajeeeee Roma - سيشسش 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dajeeeee Roma 68%, سيشسش 32%.
Dajeeeee Roma - سيشسش 1:2

54e minuut.
Tritten probeert naar een medespeler te passen. Stammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stammler geeft een hoge lob. Lysser rent richting de bal. Lysser schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Bühlmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stadelmann is nu in balbezit. Stadelmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Doeltrap. Rubin met een harde bal richting middenveld. Stammler kopt de bal weg. Stadelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadelmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Tritten is nu in balbezit. Tritten geeft de bal voor. Möckli probeert de bal aan de voet te houden. Lysser rent richting de bal. Lysser draait met de bal, schiet en ... Rubin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dajeeeee Roma 56%, سيشسش 44%.
Dajeeeee Roma - سيشسش 1:2