Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
سيشسش Dajeeeee Roma
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Stammler onderschept slim de pass. Stammler geeft een lange en hoge pass. Lysser is nu in balbezit. Stadelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadelmann haalt uit met een fantastische trap. Rubin bokst de bal weg.

4e minuut.
Stadelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Stammler is nu in balbezit. Stadelmann speelt de bal door. Lysser rent richting de bal. Lysser schiet op doel. Rubin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
سيشسش - Dajeeeee Roma 0:1

7e minuut.
Von Steiger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tritten bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrig schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Perrig krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Stadelmann is nu in balbezit. Stadelmann passt de bal in één keer door. Lysser bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysser draait met de bal, schiet en ... Rubin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
سيشسش - Dajeeeee Roma 0:2

35e minuut.
Tritten heeft problemen om de bal te vangen. Lötscher rent richting de bal. Lötscher passt de bal met de wreef. Perrig is nu in balbezit. Perrig schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سيشسش 43%, Dajeeeee Roma 57%.
سيشسش - Dajeeeee Roma 0:2

75e minuut.
Stammler speelt de bal door. Tritten rent richting de bal. Tritten passt de bal in één keer door. Stadelmann is nu in balbezit. Stadelmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سيشسش 39%, Dajeeeee Roma 61%.
سيشسش - Dajeeeee Roma 0:2