Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vaduz FC MRMOS
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Geiger passt de bal met de wreef. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Clénin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vaduz - FC MRMOS 1:0

15e minuut.
Doeltrap. Yang trapt de bal weg van het doel. Reimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Reimann geeft een hoge lob. Mosimann springt en kopt de bal. Yang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Cerny geeft de bal voor. Inworp. Jenal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iseli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iseli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Geiger probeert de bal aan de voet te houden. Camenzind bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenzind geeft de bal voor. Daar is Schweizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweizer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vaduz 69%, FC MRMOS 31%.
FC Vaduz - FC MRMOS 1:0

70e minuut.
Reimann met een sublieme pass. Häfliger bereikt de bal nog maar net als eerste. Iseli begaat een overtreding. Häfliger raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vaduz 42%, FC MRMOS 58%.
FC Vaduz - FC MRMOS 1:0