Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MRMOS FC Vaduz
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 14
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Aebi verovert de bal door een tackle van achteren. Aebi met een sublieme pass. Koch probeert naar een medespeler te passen. Mosimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosimann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cerny trapt de bal weg van het doel. Clénin kopt de bal weg. Iseli rent richting de bal. Iseli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Jenal probeert naar een medespeler te passen. Mosimann is nu in balbezit. Eder verovert de bal door een tackle van achteren. Iseli verovert de bal door een tackle van achteren. Iseli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Iseli rent richting de bal. Mosimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Iseli rent richting de bal. Iseli draait met de bal, schiet en ... Cerny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Häfliger verovert de bal door een tackle van achteren. Häfliger speelt de bal door. Aufdenblatten rent richting de bal. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Rau met de inworp. Aebi speelt de bal door. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Geiger is nu in balbezit. Geiger draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MRMOS 54%, FC Vaduz 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC MRMOS - FC Vaduz 0:0

54e minuut.
Jenal passt de bal zonder na te denken. Clénin bereikt de bal nog maar net als eerste. Clénin geeft een hoge lob. Mosimann is nu in balbezit. Mosimann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Schweizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geiger rent richting de bal. Geiger passt de bal met de wreef. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Clénin geeft een hoge lob. Daar is Rau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clénin verovert de bal door een tackle van achteren. Jenal is nu in balbezit. Jenal geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Eder kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Clénin de bal onder controle te krijgen. Häfliger speelt de bal door. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer schiet op doel. Bonifazi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MRMOS 50%, FC Vaduz 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC MRMOS - FC Vaduz 0:0