Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 19:27
  • Competitiewedstrijd: 1. Liga.15 [del]
  • Stadion: The Lough
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 13700
Fc Lough Allen سيشسش
Reli Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
14% Spel op eigen helft 86%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 19.4
good Schieten weak
good Passen poor
solid Verdedigen poor


3e minuut.
Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov passt de bal zonder na te denken. Kousis speelt de bal door. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Rangelov is nu in balbezit. Rangelov geeft een lange en hoge pass. Delacretaz controleert de bal met de borst. Holloway is nu in balbezit. Holloway schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Rubin speelt de bal door. Kousis is nu in balbezit. Rangelov probeert naar een medespeler te passen. Holloway heeft problemen om de bal te vangen. Holloway schiet op doel. Rubin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - سيشسش 1:0

17e minuut.
Holloway passt de bal met de wreef. Gaudenz is nu in balbezit. Gaudenz geeft een lange en hoge pass. Holloway is nu in balbezit. Holloway schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rangelov met de inworp. Kousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousis geeft de bal voor. Holloway heeft problemen om de bal te vangen. Holloway schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - سيشسش 2:0

25e minuut.
Delacretaz speelt de bal door. Holloway probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rangelov rent richting de bal. Holloway is nu in balbezit. Holloway haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rubin trapt de bal weg van het doel. Rangelov kopt de bal weg. Frutiger probeert de bal aan de voet te houden. Holloway is nu in balbezit. Holloway draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Holloway geeft een lange en hoge pass. Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov verovert de bal door een tackle van achteren. Rangelov geeft een lange en hoge pass. Holloway maakt een snoekduik en kopt de bal. Rubin bokst de bal weg.

31e minuut.
Frutiger geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kousis met een snelle inworp. Rangelov geeft een lange en hoge pass. Holloway springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - سيشسش 3:0

41e minuut.
Tache kopt de bal weg. Klungelig pakt Kousis de bal. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Delacretaz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - سيشسش 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lough Allen 13%, سيشسش 87%.
Fc Lough Allen - سيشسش 4:0

47e minuut.
Doeltrap. Rubin trapt de bal weg van het doel. Lötscher kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rangelov de bal onder controle te krijgen. Rangelov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Kousis speelt de bal door. Holloway heeft problemen om de bal te vangen. Holloway passt de bal met de wreef. Rangelov rent richting de bal. Rangelov schiet op doel. Paal!

58e minuut.
Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousis verovert de bal door een tackle van achteren. Rangelov rent richting de bal. Rangelov geeft de bal voor. Holloway maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - سيشسش 5:0

62e minuut.
Villars heeft problemen om de bal te vangen. Rangelov is nu in balbezit. Rangelov geeft de bal voor. Holloway rent richting de bal. Holloway haalt uit met een fantastische trap. Rubin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Gut is nu in balbezit. Gut probeert naar een medespeler te passen. Gafner is nu in balbezit. Kousis verovert de bal door een tackle van achteren. Kousis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gaudenz geeft een lange en hoge pass. Rangelov met een sublieme pass. Delacretaz rent richting de bal. Holloway onderschept slim de pass. Holloway schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - سيشسش 6:0

76e minuut.
Tache speelt de bal door. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov probeert naar een medespeler te passen. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Villars is nu in balbezit. Villars geeft een hoge lob. Kousis kopt de bal weg. Holloway is nu in balbezit. Holloway schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Klungelig pakt Villars de bal. Holloway verovert de bal door een tackle van achteren. Delacretaz is nu in balbezit. Holloway verovert de bal door een tackle van achteren. Holloway draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lough Allen 15%, سيشسش 85%.
Fc Lough Allen - سيشسش 6:0