Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alte Meister Dajeeeee Roma
352 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 16.3
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas geeft een hoge lob. Daar is Gwitter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parodi is nu in balbezit. Parodi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Cominguez kopt de bal weg. Klungelig pakt Stiefel de bal. Tritten bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota verovert de bal door een tackle van achteren. Capota draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lobsinger is nu in balbezit. Lobsinger passt de bal in één keer door. Sanches met een sublieme pass. Capota rent richting de bal. Capota draait met de bal, schiet en ... Paal!

19e minuut.
Sanches kopt de bal weg. Gwitter rent richting de bal. Capota verovert de bal door een tackle van achteren. Capota haalt uit met een fantastische trap. Fischer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alte Meister - Dajeeeee Roma 1:0

22e minuut.
Tritten heeft problemen om de bal te vangen. Sanches rent richting de bal. Sanches passt de bal zonder na te denken. Capota rent richting de bal. Capota geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Parodi rent richting de bal. Parodi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alte Meister - Dajeeeee Roma 2:0

28e minuut.
Stiefel bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota verovert de bal door een tackle van achteren. Capota geeft een lange en hoge pass. Parodi is nu in balbezit. Parodi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Stadelmann heeft problemen om de bal te vangen. Sanches rent richting de bal. Sanches passt de bal zonder na te denken. Capota rent richting de bal. Capota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alte Meister - Dajeeeee Roma 3:0

34e minuut.
Lobsinger passt de bal in één keer door. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches probeert naar een medespeler te passen. Capota rent richting de bal. Capota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alte Meister - Dajeeeee Roma 4:0

44e minuut.
Kappeler geeft een hoge lob. Inworp. Lobsinger met een snelle inworp. Sanches heeft problemen om de bal te vangen. Sanches geeft de bal voor. Fischer bokst de bal weg. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alte Meister - Dajeeeee Roma 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alte Meister 18%, Dajeeeee Roma 82%.
Alte Meister - Dajeeeee Roma 5:0

47e minuut.
Fischer met een harde bal richting middenveld. Furlani kopt de bal weg. Sanches is nu in balbezit. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Capota rent richting de bal. Capota passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Parodi de bal. Parodi schiet op doel. Kappeler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Rudas passt de bal met de wreef. Sanches probeert naar een medespeler te passen. Parodi is nu in balbezit. Parodi schiet op doel. Fischer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Stiefel geeft een hoge lob. Cominguez probeert naar een medespeler te passen. Sanches speelt de bal door. Furlani bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlani geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Sanches geeft een hoge lob. Daar is Gwitter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota haalt uit met een fantastische trap. Fischer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alte Meister - Dajeeeee Roma 6:0

79e minuut.
Furlani probeert naar een medespeler te passen. Sanches controleert de bal met de borst. Sanches probeert naar een medespeler te passen. Capota rent richting de bal. Capota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alte Meister - Dajeeeee Roma 7:0

82e minuut.
Zitola speelt de bal door. Sanches probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Parodi de bal. Parodi schiet op doel. Kappeler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fischer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alte Meister 11%, Dajeeeee Roma 89%.
Alte Meister - Dajeeeee Roma 7:0