Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MRMOS Fc Grünstern
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Di Gregori kopt de bal weg. Venzin is nu in balbezit. Rizzi rent richting de bal. Venzin verovert de bal door een tackle van achteren. Venzin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MRMOS - Fc Grünstern 0:1

18e minuut.
Waser geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zuberbühler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ranzig is nu in balbezit. Ranzig geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Clénin passt de bal met de wreef. Koch is nu in balbezit. Koch probeert naar een medespeler te passen. Ranzig rent richting de bal. Ranzig draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Waser bereikt de bal nog maar net als eerste. Waser geeft een lange en hoge pass. Venzin kopt de bal weg. Ranzig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzig draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MRMOS 55%, Fc Grünstern 45%.
FC MRMOS - Fc Grünstern 0:1

60e minuut.
Rizzi rent richting de bal. Ranzig verovert de bal door een tackle van achteren. Ranzig probeert naar een medespeler te passen. Venzin rent richting de bal. Venzin schiet op doel. Bonifazi bokst de bal weg.

66e minuut.
Waser rent richting de bal. Ranzig is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Waser. Waser krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Doeltrap. Lysser met een harde bal richting middenveld. Daar is Di Gregori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iseli rent richting de bal. Iseli haalt uit met een fantastische trap. Charton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Jenal passt de bal in één keer door. Di Gregori is nu in balbezit. Reimann onderschept slim de pass. Reimann draait met de bal, schiet en ... Charton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC MRMOS - Fc Grünstern 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MRMOS 46%, Fc Grünstern 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC MRMOS - Fc Grünstern 1:1