Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alte Meister سيشسش
352 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 17.7
good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Sanches met een sublieme pass. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Parodi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parodi draait met de bal, schiet en ... Rubin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alte Meister - سيشسش 1:0

12e minuut.
Von Steiger passt de bal in één keer door. Lobsinger controleert de bal met de borst. Lobsinger met een sublieme pass. Perrig is nu in balbezit. Perrig schiet op doel. Lerch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tekiela probeert naar een medespeler te passen. Lavaud heeft problemen om de bal te vangen. Perrig rent richting de bal. Perrig haalt uit met een fantastische trap. Lerch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alte Meister - سيشسش 1:1

13e minuut.
Perrig rent richting de bal. Cominguez verovert de bal door een tackle van achteren. Cominguez met een sublieme pass. Capota is nu in balbezit. Capota draait met de bal, schiet en ... Rubin bokst de bal weg. Parodi rent richting de bal. Parodi haalt uit met een fantastische trap. Rubin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alte Meister - سيشسش 2:1

18e minuut.
Delacretaz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Furlani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Lobsinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lobsinger geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Furlani speelt de bal door. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota met een sublieme pass. Parodi rent richting de bal. Parodi haalt uit met een fantastische trap. Rubin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bühlmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alte Meister - سيشسش 3:1

43e minuut.
Daar is Parodi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanches is nu in balbezit. Sanches passt de bal met de wreef. Capota is nu in balbezit. Capota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alte Meister - سيشسش 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alte Meister 39%, سيشسش 61%.
Alte Meister - سيشسش 4:1

47e minuut.
Rudas is nu in balbezit. Rudas geeft een lange en hoge pass. Parodi is nu in balbezit. Parodi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alte Meister - سيشسش 5:1

52e minuut.
Lavaud met een sublieme pass. Rudas speelt de bal door. Sanches met een sublieme pass. Daar is Parodi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parodi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Rubin met een harde bal richting middenveld. Cominguez kopt de bal weg. Boss heeft problemen om de bal te vangen. Capota rent richting de bal. Capota met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sanches is nu in balbezit. Sanches met een sublieme pass. Parodi rent richting de bal. Parodi haalt uit met een fantastische trap. Rubin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alte Meister - سيشسش 6:1

67e minuut.
Möckli probeert de bal met de borst te controleren. Möckli geeft een hoge lob. Zitola kopt de bal weg. Parodi is nu in balbezit. Parodi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Pini de bal onder controle te krijgen. Cominguez is nu in balbezit. Cominguez passt de bal zonder na te denken. Capota is nu in balbezit. Capota haalt uit met een fantastische trap. Rubin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bühlmann heeft problemen om de bal te vangen. Capota rent richting de bal. Capota draait met de bal, schiet en ... Rubin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alte Meister - سيشسش 7:1

78e minuut.
Boss geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rudas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanches probeert de bal met de borst te controleren. Sanches passt de bal met de wreef. Rubin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alte Meister - سيشسش 8:1

80e minuut.
Sanches geeft een hoge lob. Bühlmann heeft problemen om de bal te vangen. Delacretaz speelt de bal door. Cominguez probeert naar een medespeler te passen. Sanches geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Alte Meister - سيشسش 9:1

87e minuut.
Villars geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lobsinger met de inworp. Parodi is nu in balbezit. Parodi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alte Meister - سيشسش 10:1

88e minuut.
Rudas rent richting de bal. Rudas passt de bal zonder na te denken. Cominguez speelt de bal door. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alte Meister - سيشسش 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alte Meister 12%, سيشسش 88%.
Alte Meister - سيشسش 11:1