Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
سيشسش Alte Meister
Normal Tactiek 352
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 37.1
zwak Schieten goed
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches probeert naar een medespeler te passen. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Rubin met een harde bal richting middenveld. Rudas heeft problemen om de bal te vangen. Rudas passt de bal zonder na te denken. Parodi rent richting de bal. Parodi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Doeltrap. Rubin trapt de bal weg. Furlani kopt de bal weg. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Cominguez speelt de bal door. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi passt de bal met de wreef. Capota rent richting de bal. Capota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
سيشسش - Alte Meister 0:1

12e minuut.
Capota verovert de bal door een tackle van achteren. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches passt de bal in één keer door. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
سيشسش - Alte Meister 0:2

14e minuut.
Gafner heeft problemen om de bal te vangen. Rudas is nu in balbezit. Rudas speelt de bal door. Parodi is nu in balbezit. Parodi schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Frutiger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capota rent richting de bal. Capota haalt uit met een fantastische trap. Rubin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
سيشسش - Alte Meister 0:3

17e minuut.
Cominguez met een sublieme pass. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi passt de bal in één keer door. Capota is nu in balbezit. Capota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sanches speelt de bal door. Frutiger onderschept slim de pass. Capota probeert de bal met de borst te controleren. Capota draait met de bal, schiet en ... Rubin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
سيشسش - Alte Meister 0:4

25e minuut.
Bühlmann is nu in balbezit. Rudas is nu in balbezit. Capota is nu in balbezit. Sanches is nu in balbezit. Sanches geeft een hoge lob. Rubin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Gafner geeft de bal voor. Inworp. Rudas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanches rent richting de bal. Sanches geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Villars geeft de bal voor. Cominguez rent richting de bal. Cominguez passt de bal zonder na te denken. Lobsinger rent richting de bal. Lobsinger geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Rudas met de inworp. Sanches heeft problemen om de bal te vangen. Sanches geeft een hoge lob. Lobsinger rent richting de bal. Lobsinger geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سيشسش 83%, Alte Meister 17%.
سيشسش - Alte Meister 0:4

46e minuut.
Klungelig pakt Zitola de bal. Zitola passt de bal met de wreef. Cominguez probeert naar een medespeler te passen. Rudas is nu in balbezit. Rudas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Capota heeft problemen om de bal te vangen. Capota passt de bal in één keer door. Parodi is nu in balbezit. Parodi draait met de bal, schiet en ... Rubin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
سيشسش - Alte Meister 0:5

62e minuut.
Cominguez is nu in balbezit. Cominguez speelt de bal door. Rudas speelt de bal door. Parodi rent richting de bal. Parodi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Cominguez met een sublieme pass. Sanches is nu in balbezit. Sanches passt de bal zonder na te denken. Parodi rent richting de bal. Parodi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
سيشسش - Alte Meister 0:6

73e minuut.
Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches passt de bal met de wreef. Rudas speelt de bal door. Parodi is nu in balbezit. Parodi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Parodi rent richting de bal. Parodi haalt uit met een fantastische trap. Delacretaz probeert de bal met de borst te controleren. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Capota passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Parodi de bal. Sanches is nu in balbezit. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
سيشسش - Alte Meister 0:7

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lerch trapt de bal weg. Sanches kopt de bal weg. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سيشسش 69%, Alte Meister 31%.
سيشسش - Alte Meister 0:7