Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dajeeeee Roma Fc Lough Allen
Normal Tactiek Reli
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 39.6
poor Schieten good
hopeless Passen good
poor Verdedigen solid


7e minuut.
Gwitter kopt de bal weg. Klungelig pakt Rangelov de bal. Rangelov speelt de bal door. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dajeeeee Roma - Fc Lough Allen 0:1

11e minuut.
Kousis rent richting de bal. Kousis geeft een hoge lob. Holloway is nu in balbezit. Holloway schiet op doel. Kappeler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dajeeeee Roma - Fc Lough Allen 0:2

12e minuut.
Stadelmann rent richting de bal. Stadelmann met een sublieme pass. Salvisberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway verovert de bal door een tackle van achteren. Holloway schiet op doel. Fischer bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Kousis onderschept slim de pass. Rangelov is nu in balbezit. Tritten rent richting de bal. Tritten geeft een hoge lob. Rangelov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dajeeeee Roma - Fc Lough Allen 0:3

19e minuut.
Tache probeert naar een medespeler te passen. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov probeert naar een medespeler te passen. Holloway rent richting de bal. Holloway schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rangelov verovert de bal door een tackle van achteren. Stiefel met een sublieme pass. Salvisberg rent richting de bal. Holloway verovert de bal door een tackle van achteren. Holloway haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fischer met een sublieme pass. Kousis kopt de bal weg. Holloway is nu in balbezit. Holloway schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Latour bereikt de bal nog maar net als eerste. Latour passt de bal in één keer door. Salvisberg speelt de bal door. Holloway rent richting de bal. Holloway draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gaon kopt de bal weg. Rangelov rent richting de bal. Rangelov passt de bal zonder na te denken. Holloway is nu in balbezit. Holloway schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kousis kopt de bal weg. Daar is Tritten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway draait met de bal, schiet en ... Fischer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dajeeeee Roma - Fc Lough Allen 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dajeeeee Roma 85%, Fc Lough Allen 15%.
Dajeeeee Roma - Fc Lough Allen 0:4

49e minuut.
Kousis is nu in balbezit. Kousis passt de bal met de wreef. Holloway rent richting de bal. Holloway schiet op doel. Fischer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dajeeeee Roma - Fc Lough Allen 0:5

55e minuut.
Fischer trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Kousis de bal. Kousis probeert naar een medespeler te passen. Holloway rent richting de bal. Holloway haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Waldvogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousis onderschept slim de pass. Rangelov speelt de bal door. Daar is Holloway, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holloway schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Doeltrap. Gwitter met een harde bal richting middenveld. Zubizarreta kopt de bal weg. Holloway rent richting de bal. Holloway draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kappeler geeft de bal voor. Kousis is nu in balbezit. Kousis passt de bal zonder na te denken. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tache passt de bal met de wreef. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov speelt de bal door. Holloway rent richting de bal. Holloway haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dajeeeee Roma - Fc Lough Allen 0:6

75e minuut.
Klungelig pakt Stiefel de bal. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway passt de bal met de wreef. Rangelov rent richting de bal. Rangelov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dajeeeee Roma - Fc Lough Allen 0:7

80e minuut.
Tritten rent richting de bal. Rangelov onderschept slim de pass. Rangelov geeft een hoge lob. Holloway rent richting de bal. Holloway draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Holloway probeert de bal met de borst te controleren. Holloway passt de bal zonder na te denken. Rangelov controleert de bal met de borst. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudenz rent richting de bal. Tache rent richting de bal. Gaudenz rent richting de bal. Tache geeft de bal voor. Fischer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dajeeeee Roma 85%, Fc Lough Allen 15%.
Dajeeeee Roma - Fc Lough Allen 0:7