Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug FC MRMOS
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Clénin rent richting de bal. Dysli onderschept slim de pass. Dysli met een sublieme pass. Spinatsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinatsch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Daar is Waser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contini rent richting de bal. Contini passt de bal met de wreef. Dysli rent richting de bal. Dysli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Waser geeft een lange en hoge pass. Inworp. Contini met een snelle inworp. Dysli is nu in balbezit. Dysli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Aufdenblatten met een harde bal richting middenveld. Iseli kopt de bal weg. Salm heeft problemen om de bal te vangen. Mosimann is nu in balbezit. Mosimann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug 50%, FC MRMOS 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug - FC MRMOS 0:0

53e minuut.
Peier geeft een hoge lob. Spinatsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinatsch passt de bal zonder na te denken. Huber rent richting de bal. Huber geeft een hoge lob. Bonifazi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Klungelig pakt Rizzi de bal. Dysli rent richting de bal. Rizzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rizzi krijgt een gele kaart. Dysli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dysli legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bonifazi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug - FC MRMOS 1:0

60e minuut.
Koch verovert de bal door een tackle van achteren. Koch met een sublieme pass. Mosimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Iseli is nu in balbezit. Iseli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Schwaller passt de bal zonder na te denken. Waser rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dysli. Waser raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Waser kan niet meer verder spelen. Rattenjunge komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Peier geeft een lange en hoge pass. Contini bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufdenblatten legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Contini raakt geblesseerd tijdens het duel. Dysli neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug - FC MRMOS 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug 52%, FC MRMOS 48%.
yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug - FC MRMOS 2:0