Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 19:21
  • Competitiewedstrijd: 1. Liga.15 [del]
  • Stadion: The Lough
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 14232
Fc Lough Allen FC MRMOS
Reli Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
21 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Clénin onderschept slim de pass. Clénin geeft de bal voor. Daar is Ewertowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iseli rent richting de bal. Iseli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Karaś geeft een hoge lob. Waser heeft problemen om de bal te vangen. Gaudenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carioca is nu in balbezit. Carioca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - FC MRMOS 1:0

26e minuut.
Schnell geeft een hoge lob. Karaś is nu in balbezit. Karaś speelt de bal door. Klungelig pakt Oberstraß de bal. Oberstraß geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oberstraß rent richting de bal. Carioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carioca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Karaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaś geeft een lange en hoge pass. Gaudenz kopt de bal weg. Oberstraß is nu in balbezit. Oberstraß draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Oberstraß kopt de bal weg. Gaudenz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Clénin bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberstraß is nu in balbezit. Oberstraß schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rodoč geeft een hoge lob. Mosimann heeft problemen om de bal te vangen. Mittendorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Iseli onderschept slim de pass. Iseli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Lough Allen - FC MRMOS 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lough Allen 34%, FC MRMOS 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Lough Allen - FC MRMOS 1:1

48e minuut.
Kousis passt de bal met de wreef. Karaś is nu in balbezit. Karaś geeft de bal voor. Carioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carioca schiet op doel. Bonifazi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Waser bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberstraß verovert de bal door een tackle van achteren. Oberstraß met een sublieme pass. Carioca is nu in balbezit. Carioca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gaudenz kopt de bal weg. Carioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufdenblatten rent richting de bal. Carioca onderschept slim de pass. Carioca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - FC MRMOS 2:1

64e minuut.
Karaś geeft een lange en hoge pass. Aufdenblatten kopt de bal weg. Karaś is nu in balbezit. Daar is Karaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaś haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Karaś rent richting de bal. Karaś speelt de bal door. Oberstraß bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberstraß schiet op doel. Bonifazi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - FC MRMOS 3:1

74e minuut.
Oberstraß onderschept slim de pass. Oberstraß passt de bal in één keer door. Carioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carioca haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Schnell de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oberstraß zal de hoekschop nemen. Gaudenz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Gaudenz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clénin is nu in balbezit. Gaudenz onderschept slim de pass. Gaudenz geeft de bal voor. Carioca krijgt zijn hoofd ertegen. Bonifazi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Jenal rent richting de bal. Jenal geeft de bal voor. Rizzi rent richting de bal. Karaś verovert de bal door een tackle van achteren. Karaś schiet op doel. Bonifazi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - FC MRMOS 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lough Allen 19%, FC MRMOS 81%.
Fc Lough Allen - FC MRMOS 4:1