Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vaduz Alte Meister
Normal Tactiek 352
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.1 gemiddelde waardering 36.4
slecht Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Geiger met een sublieme pass. Cominguez geeft de bal voor. Parodi springt en kopt de bal. Yang probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Eder de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Cominguez geeft de bal voor. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi draait met de bal, schiet en ... Cerny probeert de bal aan de voet te houden. Yang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vaduz - Alte Meister 0:1

8e minuut.
Camenzind is nu in balbezit. Parodi verovert de bal door een tackle van achteren. Lobsinger is nu in balbezit. Lobsinger geeft een hoge lob. Capota maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Rau rent richting de bal. Parodi verovert de bal door een tackle van achteren. Parodi passt de bal zonder na te denken. Capota is nu in balbezit. Capota draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Capota rent richting de bal. Capota speelt de bal door. Cerny is nu in balbezit. Parodi verovert de bal door een tackle van achteren. Parodi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vaduz - Alte Meister 0:2

25e minuut.
Häfliger probeert naar een medespeler te passen. Furlani bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlani probeert naar een medespeler te passen. Capota rent richting de bal. Capota haalt uit met een fantastische trap. Yang bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rau heeft problemen om de bal te vangen. Rau geeft een hoge lob. Furlani kopt de bal weg. Sanches rent richting de bal. Sanches schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Eder geeft de bal voor. Inworp. Rudas met de inworp. Sanches is nu in balbezit. Sanches geeft een hoge lob. Paal!

36e minuut.
Lobsinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanches is nu in balbezit. Sanches geeft een hoge lob. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota haalt uit met een fantastische trap. Yang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Klungelig pakt Lobsinger de bal. Lobsinger geeft een lange en hoge pass. Camenzind probeert de bal aan de voet te houden. Parodi rent richting de bal. Parodi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vaduz 77%, Alte Meister 23%.
FC Vaduz - Alte Meister 0:2

60e minuut.
Zitola met een sublieme pass. Parodi is nu in balbezit. Cerny legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Parodi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parodi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Cerny geeft een hoge lob. Cominguez geeft een hoge lob. Melunovic heeft problemen om de bal te vangen. Capota is nu in balbezit. Capota draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vaduz - Alte Meister 0:3

73e minuut.
Lobsinger geeft een lange en hoge pass. Eder bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota verovert de bal door een tackle van achteren. Capota haalt uit met een fantastische trap. Yang probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Camenzind is nu in balbezit. Sanches verovert de bal door een tackle van achteren. Sanches speelt de bal door. Capota is nu in balbezit. Capota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rau heeft problemen om de bal te vangen. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches passt de bal zonder na te denken. Parodi rent richting de bal. Parodi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Lobsinger is nu in balbezit. Lobsinger passt de bal met de wreef. Sanches probeert naar een medespeler te passen. Capota rent richting de bal. Capota schiet op doel. Yang bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Rudas met de inworp. Furlani geeft een hoge lob. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi schiet op doel. Yang werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vaduz - Alte Meister 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vaduz 83%, Alte Meister 17%.
FC Vaduz - Alte Meister 0:4