Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
سيشسش Fc Grünstern
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Lysser geeft de bal voor. Zuberbühler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frutiger. Frutiger krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Perrig is nu in balbezit. Birkenstock rent richting de bal. Lötscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lötscher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Reinert rent richting de bal. Lötscher onderschept slim de pass. Met opzet legt Di Gregori zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Di Gregori moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Di Gregori schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Lötscher raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lötscher komt bij de bal en schiet. Charton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
سيشسش - Fc Grünstern 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Lötscher de bal. Lötscher speelt de bal door. Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrig haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Zuberbühler bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuberbühler met een sublieme pass. Reinert is nu in balbezit. Lötscher verovert de bal door een tackle van achteren. Lötscher haalt uit met een fantastische trap. Charton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Birkenstock is nu in balbezit. Birkenstock geeft een lange en hoge pass. Gut kopt de bal weg. Perrig rent richting de bal. Perrig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
سيشسش - Fc Grünstern 2:0

27e minuut.
Lötscher rent richting de bal. Venzin is nu in balbezit. Venzin speelt de bal door. Perrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrig haalt uit met een fantastische trap. Charton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Bühlmann probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lötscher de bal. Perrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Lötscher rent richting de bal. Lötscher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سيشسش 33%, Fc Grünstern 67%.
سيشسش - Fc Grünstern 2:0

50e minuut.
Bühlmann geeft de bal voor. Inworp. Zuberbühler met de inworp. Ranzig rent richting de bal. Ranzig draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Reinert bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinert geeft een hoge lob. Villars kopt de bal weg. Ranzig rent richting de bal. Ranzig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Rubin trapt de bal weg van het doel. Bühlmann kan de bal niet met de borst controleren. Bühlmann met een sublieme pass. Perrig rent richting de bal. Perrig haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Denoth passt de bal met de wreef. Gut rent richting de bal. Gut speelt de bal door. Perrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrig schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Rubin met een harde bal richting middenveld. Reinert kopt de bal weg. Gut probeert naar een medespeler te passen. Perrig is nu in balbezit. Perrig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
سيشسش - Fc Grünstern 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سيشسش 43%, Fc Grünstern 57%.
سيشسش - Fc Grünstern 3:0