Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MRMOS Alte Meister
Normal Tactiek 352
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 37.9
slecht Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Na een snelle pass probeert Jenal de bal onder controle te krijgen. Rudas is nu in balbezit. Rudas passt de bal met de wreef. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MRMOS - Alte Meister 0:1

11e minuut.
Rizzi is nu in balbezit. Lobsinger onderschept slim de pass. Lobsinger passt de bal in één keer door. Parodi is nu in balbezit. Parodi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sanches is nu in balbezit. Sanches probeert naar een medespeler te passen. Capota rent richting de bal. Capota haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC MRMOS - Alte Meister 0:2

15e minuut.
Rizzi probeert de bal aan de voet te houden. Cominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominguez passt de bal zonder na te denken. Capota heeft problemen om de bal te vangen. Capota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MRMOS - Alte Meister 0:3

21e minuut.
Zitola bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitola passt de bal met de wreef. Aufdenblatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota onderschept slim de pass. Capota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MRMOS - Alte Meister 0:4

23e minuut.
Sanches passt de bal in één keer door. Schnell probeert de bal met de borst te controleren. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MRMOS - Alte Meister 0:5

37e minuut.
Furlani speelt de bal door. Clénin bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota onderschept slim de pass. Capota draait met de bal, schiet en ... Bonifazi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MRMOS - Alte Meister 0:6

40e minuut.
Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches passt de bal in één keer door. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cominguez met een sublieme pass. Rudas rent richting de bal. Rudas passt de bal in één keer door. Capota is nu in balbezit. Capota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MRMOS - Alte Meister 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MRMOS 74%, Alte Meister 26%.
FC MRMOS - Alte Meister 0:7

58e minuut.
Sanches heeft problemen om de bal te vangen. Sanches met een sublieme pass. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi haalt uit met een fantastische trap. Bonifazi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MRMOS - Alte Meister 0:8

61e minuut.
Lobsinger rent richting de bal. Lobsinger passt de bal zonder na te denken. Sanches probeert naar een medespeler te passen. Capota heeft problemen om de bal te vangen. Capota draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Capota is nu in balbezit. Capota passt de bal in één keer door. Sanches probeert naar een medespeler te passen. Daar is Parodi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parodi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rudas met een sublieme pass. Klungelig pakt Clénin de bal. Capota begaat een overtreding. Capota krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Lobsinger passt de bal met de wreef. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches met een sublieme pass. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MRMOS - Alte Meister 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MRMOS 65%, Alte Meister 35%.
FC MRMOS - Alte Meister 0:9