Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 19:14
  • Competitiewedstrijd: 1. Liga.15 [del]
  • Stadion: The Lough
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 11966
Fc Lough Allen FC Vaduz
Reli Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
11% Spel op eigen helft 89%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 13.7
goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
goed Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Rangelov passt de bal met de wreef. Räuber geeft een lange en hoge pass. Holloway probeert de bal met de borst te controleren. Rangelov is nu in balbezit. Rangelov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - FC Vaduz 1:0

5e minuut.
Holloway is nu in balbezit. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway rent richting de bal. Rangelov rent richting de bal. Rangelov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Holloway springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - FC Vaduz 2:0

7e minuut.
Montemayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Montemayor met een sublieme pass. Cerny is nu in balbezit. Holloway verovert de bal door een tackle van achteren. Holloway haalt uit met een fantastische trap. Yang bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - FC Vaduz 3:0

8e minuut.
Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousis onderschept slim de pass. Melunovic maakt een afschuwelijke overtreding. Melunovic krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Rangelov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousis passt de bal met de wreef. Montemayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Montemayor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - FC Vaduz 4:0

14e minuut.
Holloway passt de bal in één keer door. Rangelov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rau de bal onder controle te krijgen. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - FC Vaduz 5:0

16e minuut.
Melunovic geeft een hoge lob. Montemayor kan de bal niet met de borst controleren. Rangelov met een sublieme pass. Holloway is nu in balbezit. Holloway schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Rangelov is nu in balbezit. Daar is Rangelov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rangelov passt de bal in één keer door. Tache geeft de bal voor. Holloway krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Häfliger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov onderschept slim de pass. Rangelov probeert naar een medespeler te passen. Holloway is nu in balbezit. Holloway draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Holloway rent richting de bal. Holloway schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - FC Vaduz 6:0

26e minuut.
Rangelov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Häfliger kopt de bal weg. Kousis met een sublieme pass. Daar is Holloway, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holloway haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Kousis met een snelle inworp. Rangelov speelt de bal door. Camenzind is nu in balbezit. Holloway onderschept slim de pass. Holloway schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - FC Vaduz 7:0

29e minuut.
Kousis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Eder de bal. Holloway is nu in balbezit. Holloway schiet op doel. Yang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - FC Vaduz 8:0

30e minuut.
Räuber met de inworp. Rangelov rent richting de bal. Rangelov geeft de bal voor. Daar is Holloway, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holloway schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Häfliger is nu in balbezit. Häfliger speelt de bal door. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Holloway, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holloway draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Rangelov verovert de bal door een tackle van achteren. Rangelov geeft een lange en hoge pass. Holloway rent richting de bal. Holloway heeft problemen om de bal te vangen. Holloway draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eder met een sublieme pass. Holloway is nu in balbezit. Holloway haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rangelov met een snelle inworp. Montemayor is nu in balbezit. Montemayor geeft een lange en hoge pass. Holloway krijgt zijn hoofd ertegen. Yang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Rangelov verovert de bal door een tackle van achteren. Rangelov passt de bal met de wreef. Holloway is nu in balbezit. Holloway heeft problemen om de bal te vangen. Holloway draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lough Allen 12%, FC Vaduz 88%.
Fc Lough Allen - FC Vaduz 8:0

48e minuut.
Klungelig pakt Rangelov de bal. Rangelov speelt de bal door. Holloway rent richting de bal. Holloway schiet op doel. Yang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - FC Vaduz 9:0

50e minuut.
Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov passt de bal met de wreef. Holloway is nu in balbezit. Holloway draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - FC Vaduz 10:0

52e minuut.
Karaś onderschept slim de pass. Rangelov rent richting de bal. Rangelov passt de bal zonder na te denken. Montemayor is nu in balbezit. Montemayor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Rangelov met een snelle inworp. Montemayor is nu in balbezit. Montemayor geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Camenzind de bal onder controle te krijgen. Holloway is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Melunovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Melunovic geeft de bal voor. Räuber geeft een hoge lob. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Yang trapt de bal weg. Rau kan de bal niet met de borst controleren. Montemayor is nu in balbezit. Klungelig pakt Montemayor de bal. Montemayor geeft een lange en hoge pass. Yang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - FC Vaduz 11:0

70e minuut.
Rau geeft een hoge lob. Inworp. Rangelov met de inworp. Daar is Montemayor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montemayor geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Kousis onderschept slim de pass. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov geeft een lange en hoge pass. Holloway rent richting de bal. Holloway draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Eder probeert naar een medespeler te passen. Kousis is nu in balbezit. Kousis geeft een hoge lob. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cerny bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerny geeft een lange en hoge pass. Caprez kopt de bal weg. Montemayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Montemayor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Holloway is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - FC Vaduz 12:0

86e minuut.
Kousis is nu in balbezit. Kousis met een sublieme pass. Rangelov rent richting de bal. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway haalt uit met een fantastische trap. Yang bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Montemayor rent richting de bal. Montemayor passt de bal met de wreef. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - FC Vaduz 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lough Allen 11%, FC Vaduz 89%.
Fc Lough Allen - FC Vaduz 13:0