Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vaduz Fc Lough Allen
Normal Tactiek Reli
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 41.6
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen good
hopeless Verdedigen good


2e minuut.
Gaudenz rent richting de bal. Rangelov speelt de bal door. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway haalt uit met een fantastische trap. Yang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vaduz - Fc Lough Allen 0:1

3e minuut.
Rau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rau probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Gaudenz met een snelle inworp. Rangelov geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yang bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ewertowski is nu in balbezit. Tache is nu in balbezit. Tache passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gaudenz de bal. Gaudenz geeft de bal voor. Yang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Melunovic kopt de bal weg. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache passt de bal zonder na te denken. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cerny met een harde bal richting middenveld. Gaudenz kopt de bal weg. Rangelov probeert naar een medespeler te passen. Holloway rent richting de bal. Holloway schiet op doel. Yang bokst de bal weg.

16e minuut.
Häfliger met een sublieme pass. Rau is nu in balbezit. Rangelov onderschept slim de pass. Holloway is nu in balbezit. Holloway haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vaduz - Fc Lough Allen 0:2

18e minuut.
Rangelov rent richting de bal. Rangelov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Melunovic de bal. Holloway rent richting de bal. Holloway draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kousis met een sublieme pass. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov passt de bal met de wreef. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Rangelov passt de bal in één keer door. Kousis rent richting de bal. Kousis passt de bal zonder na te denken. Holloway is nu in balbezit. Holloway haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Inworp. Rangelov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kousis rent richting de bal. Kousis met een sublieme pass. Holloway is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vaduz - Fc Lough Allen 0:3

30e minuut.
Kousis kopt de bal weg. Cerny kan de bal niet met de borst controleren. Rangelov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rangelov krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Eder geeft een hoge lob. Kousis is nu in balbezit. Kousis passt de bal met de wreef. Daar is Gaudenz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaudenz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ewertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewertowski geeft de bal voor. Rangelov kopt de bal weg. Klungelig pakt Holloway de bal. Holloway schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vaduz - Fc Lough Allen 0:4

37e minuut.
Tache onderschept slim de pass. Tache geeft een lange en hoge pass. Cerny heeft problemen om de bal te vangen. Rangelov is nu in balbezit. Rangelov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Kousis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kousis geeft de bal voor. Holloway is nu in balbezit. Holloway draait met de bal, schiet en ... Yang probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Gaudenz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rangelov is nu in balbezit. Rangelov geeft de bal voor. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vaduz 87%, Fc Lough Allen 13%.
FC Vaduz - Fc Lough Allen 0:4

47e minuut.
Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache speelt de bal door. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway schiet op doel. Yang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Kousis probeert naar een medespeler te passen. Holloway rent richting de bal. Eder is nu in balbezit. Holloway verovert de bal door een tackle van achteren. Holloway haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Kousis geeft een hoge lob. Holloway rent richting de bal. Cerny bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway onderschept slim de pass. Holloway haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vaduz - Fc Lough Allen 0:5

58e minuut.
Camenzind kopt de bal weg. Gaudenz probeert de bal aan de voet te houden. Caprez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudenz verovert de bal door een tackle van achteren. Gaudenz haalt uit met een fantastische trap. Yang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Kousis controleert de bal met de borst. Kousis geeft de bal voor. Holloway is nu in balbezit. Holloway draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Holloway rent richting de bal. Holloway geeft een hoge lob. Camenzind heeft problemen om de bal te vangen. Rangelov rent richting de bal. Rangelov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Rangelov passt de bal zonder na te denken. Camenzind is nu in balbezit. Gaudenz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gaudenz krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Gaudenz kopt de bal weg. Rangelov rent richting de bal. Rangelov met een sublieme pass. Holloway rent richting de bal. Holloway schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gaudenz met een snelle inworp. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov geeft de bal voor. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vaduz - Fc Lough Allen 0:6

78e minuut.
Gaudenz rent richting de bal. Gaudenz geeft de bal voor. Daar is Holloway, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holloway draait met de bal, schiet en ... Yang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vaduz - Fc Lough Allen 0:7

85e minuut.
Rau geeft de bal voor. Inworp. Gaudenz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Rangelov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rangelov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vaduz 88%, Fc Lough Allen 12%.
FC Vaduz - Fc Lough Allen 0:7