Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
سيشسش yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Gut is nu in balbezit. Gut passt de bal met de wreef. Perrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrig haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Salm de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Villars bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Delacretaz. Huber raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

26e minuut.
Villars geeft de bal voor. Inworp. Huber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dysli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dysli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Isaak rent richting de bal. Lötscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lötscher probeert naar een medespeler te passen. Perrig is nu in balbezit. Perrig haalt uit met een fantastische trap. Leitner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سيشسش 60%, yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
سيشسش - yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug 0:0

46e minuut.
Dysli speelt de bal door. Spinatsch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lötscher. Lötscher krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Huber probeert de bal aan de voet te houden. Huber geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Boss de bal. Isaak is nu in balbezit. Isaak geeft de bal voor. Rubin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Möckli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Isaak de bal. Boss bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaak onderschept slim de pass. Isaak geeft de bal voor. Rubin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spinatsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinatsch schiet op doel. Rubin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
سيشسش - yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سيشسش 58%, yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug 42%.
سيشسش - yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug 0:1