Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
سيشسش FC MRMOS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Waser onderschept slim de pass. Waser speelt de bal door. Bühlmann rent richting de bal. Iseli verovert de bal door een tackle van achteren. Iseli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
سيشسش - FC MRMOS 0:1

40e minuut.
Iseli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iseli schiet op doel. Villars kopt de bal weg. Daar is Delacretaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mosimann rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
سيشسش - FC MRMOS 0:2

40e minuut.
Mosimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lötscher verovert de bal door een tackle van achteren. Lötscher speelt de bal door. Jenal bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سيشسش 58%, FC MRMOS 42%.
سيشسش - FC MRMOS 0:2

63e minuut.
Rizzi geeft de bal voor. Von Steiger kopt de bal weg. Bühlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch geeft de bal voor. Rubin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bühlmann rent richting de bal. Bühlmann probeert naar een medespeler te passen. Lötscher is nu in balbezit. Lötscher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
سيشسش - FC MRMOS 1:2

70e minuut.
Mosimann speelt de bal door. Iseli bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrig onderschept slim de pass. Lötscher rent richting de bal. Lötscher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
سيشسش - FC MRMOS 2:2

76e minuut.
Koch met de inworp. Bühlmann rent richting de bal. Bühlmann geeft een hoge lob. Daar is Aufdenblatten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aufdenblatten geeft de bal voor. Rubin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Bonifazi met een sublieme pass. Gut speelt de bal door. Lötscher heeft problemen om de bal te vangen. Perrig rent richting de bal. Perrig haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سيشسش 50%, FC MRMOS 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
سيشسش - FC MRMOS 2:2