Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vaduz Dajeeeee Roma
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Geiger met een sublieme pass. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tritten is nu in balbezit. Schweizer verovert de bal door een tackle van achteren. Schweizer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Stadelmann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schminker komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Waldvogel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schminker is nu in balbezit. Schminker passt de bal met de wreef. Lysser is nu in balbezit. Lysser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Salvisberg passt de bal met de wreef. Geiger probeert naar een medespeler te passen. Gwitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer onderschept slim de pass. Schweizer draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
Salvisberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer rent richting de bal. Tritten tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tritten krijgt een gele kaart. Schweizer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Geiger wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gwitter geeft een hoge lob. Inworp. Caprez met de inworp. Geiger is nu in balbezit. Geiger geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vaduz 49%, Dajeeeee Roma 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Vaduz - Dajeeeee Roma 0:0

72e minuut.
Kappeler geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marazzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geiger is nu in balbezit. Geiger geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vaduz - Dajeeeee Roma 1:0

78e minuut.
Klungelig pakt Camenzind de bal. Schminker verovert de bal door een tackle van achteren. Schminker probeert naar een medespeler te passen. Lysser is nu in balbezit. Lysser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Tritten rent richting de bal. Geiger onderschept slim de pass. Geiger speelt de bal door. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vaduz 46%, Dajeeeee Roma 54%.
FC Vaduz - Dajeeeee Roma 1:0