Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dajeeeee Roma FC Vaduz
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 12.6
zwak Schieten waardeloos
hopeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen hopeloos


19e minuut.
Camenzind bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadelmann onderschept slim de pass. Stadelmann speelt de bal door. Schminker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schminker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Stiefel met de inworp. Waldvogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Camenzind rent richting de bal. Waldvogel verovert de bal door een tackle van achteren. Waldvogel geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Cerny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schminker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schminker schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dajeeeee Roma - FC Vaduz 1:0

45e minuut.
Stiefel geeft een lange en hoge pass. Häfliger kopt de bal weg. Geiger met een sublieme pass. Schweizer rent richting de bal. Schweizer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dajeeeee Roma 54%, FC Vaduz 46%.
Dajeeeee Roma - FC Vaduz 1:0

53e minuut.
Doeltrap. Yang trapt de bal weg van het doel. Stammler geeft een hoge lob. Schminker is nu in balbezit. Schminker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Rau geeft een lange en hoge pass. Inworp. Waldvogel met de inworp. Stadelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadelmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dajeeeee Roma - FC Vaduz 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dajeeeee Roma 40%, FC Vaduz 60%.
Dajeeeee Roma - FC Vaduz 2:0