Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Grünstern Fc Lough Allen
Normal Tactiek Reli
38% Balbezit 62%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 40.4
slecht Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Holloway is nu in balbezit. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway is nu in balbezit. Rangelov is nu in balbezit. Rangelov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Grünstern - Fc Lough Allen 0:1

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kousis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rangelov rent richting de bal. Rangelov geeft een lange en hoge pass. Holloway springt en kopt de bal. Charton bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Grünstern - Fc Lough Allen 0:2

5e minuut.
Oberstraß verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Rangelov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rangelov geeft een lange en hoge pass. Holloway kan de bal niet met de borst controleren. Holloway draait met de bal, schiet en ... Charton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Rangelov speelt de bal door. Kousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousis passt de bal in één keer door. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Rangelov met een snelle inworp. Kousis heeft problemen om de bal te vangen. Kousis geeft de bal voor. Holloway rent richting de bal. Holloway haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Grünstern - Fc Lough Allen 0:3

15e minuut.
Javaux verovert de bal door een tackle van achteren. Kousis onderschept slim de pass. Kousis passt de bal met de wreef. Holloway is nu in balbezit. Holloway draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Grünstern - Fc Lough Allen 0:4

18e minuut.
Birkenstock geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rangelov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holloway is nu in balbezit. Holloway haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rangelov met een sublieme pass. Oberstraß is nu in balbezit. Oberstraß passt de bal met de wreef. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rangelov geeft de bal voor. Birkenstock onderschept slim de pass. Lysser heeft problemen om de bal te vangen. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Grünstern - Fc Lough Allen 0:5

26e minuut.
Charton geeft een hoge lob. Oberstraß kopt de bal weg. Daar is Denoth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rangelov is nu in balbezit. Rangelov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Holloway speelt de bal door. Rangelov heeft problemen om de bal te vangen. Lysser rent richting de bal. Holloway verovert de bal door een tackle van achteren. Holloway haalt uit met een fantastische trap. Charton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rangelov geeft een hoge lob. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Gregori rent richting de bal. Holloway onderschept slim de pass. Holloway haalt uit met een fantastische trap. Charton bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Lysser kan de bal niet met de borst controleren. Rangelov is nu in balbezit. Rangelov met een sublieme pass. Holloway is nu in balbezit. Holloway schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Oberstraß met de inworp. Rangelov geeft een lange en hoge pass. Di Gregori kan de bal niet met de borst controleren. Holloway is nu in balbezit. Holloway draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Oberstraß schiet op doel. Birkenstock probeert de bal aan de voet te houden. Holloway is nu in balbezit. Holloway schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lysser de bal onder controle te krijgen. Paal! Charton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Grünstern 90%, Fc Lough Allen 10%.
Fc Grünstern - Fc Lough Allen 0:5

47e minuut.
Tache probeert naar een medespeler te passen. Oberstraß is nu in balbezit. Denoth is nu in balbezit. Oberstraß verovert de bal door een tackle van achteren. Rangelov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Grünstern - Fc Lough Allen 0:6

53e minuut.
Inworp. Oberstraß met de inworp. Rangelov geeft een hoge lob. Holloway is nu in balbezit. Holloway haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Denoth geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oberstraß met de inworp. Rangelov rent richting de bal. Rangelov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Birkenstock bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkenstock passt de bal in één keer door. Holloway is nu in balbezit. Holloway haalt uit met een fantastische trap. Charton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Grünstern - Fc Lough Allen 0:7

58e minuut.
Rangelov rent richting de bal. Birkenstock bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov onderschept slim de pass. Rangelov passt de bal zonder na te denken. Holloway is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Charton met een sublieme pass. Kousis rent richting de bal. Kousis geeft een lange en hoge pass. Holloway rent richting de bal. Holloway draait met de bal, schiet en ... Charton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Peter is nu in balbezit. Kousis verovert de bal door een tackle van achteren. Kousis passt de bal zonder na te denken. Holloway is nu in balbezit. Holloway draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kousis geeft de bal voor. Klungelig pakt Lysser de bal. Holloway rent richting de bal. Holloway haalt uit met een fantastische trap. Charton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Grünstern - Fc Lough Allen 0:8

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Javaux de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rangelov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Oberstraß passt de bal zonder na te denken. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov geeft een lange en hoge pass. Holloway rent richting de bal. Holloway schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway haalt uit met een fantastische trap. Charton bokst de bal weg.

76e minuut.
Rangelov is nu in balbezit. Rangelov geeft een hoge lob. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Grünstern - Fc Lough Allen 0:9

77e minuut.
Holloway schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lysser de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rangelov zal de hoekschop nemen. Holloway springt en kopt de bal. Charton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Ranzig passt de bal zonder na te denken. Rangelov is nu in balbezit. Rangelov speelt de bal door. Holloway rent richting de bal. Holloway draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Zuberbühler probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Oberstraß met de inworp. Klungelig pakt Rangelov de bal. Rangelov geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Grünstern 92%, Fc Lough Allen 8%.
Fc Grünstern - Fc Lough Allen 0:9