Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dajeeeee Roma FC MRMOS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


24e minuut.
Stammler rent richting de bal. Stammler geeft een hoge lob. Lysser is nu in balbezit. Lysser schiet op doel. Bonifazi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Stiefel de bal onder controle te krijgen. Koch is nu in balbezit. Koch passt de bal zonder na te denken. Iseli is nu in balbezit. Stiefel probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kappeler geeft de bal voor. Inworp. Jenal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iseli bereikt de bal nog maar net als eerste. Iseli geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dajeeeee Roma 65%, FC MRMOS 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dajeeeee Roma - FC MRMOS 0:0

67e minuut.
Waser rent richting de bal. Clénin is nu in balbezit. Schminker maakt een afschuwelijke overtreding. Schminker krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Waldvogel passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reimann is nu in balbezit. Reimann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Stammler is nu in balbezit. Clénin verovert de bal door een tackle van achteren. Clénin probeert naar een medespeler te passen. Tritten is nu in balbezit. Tritten geeft de bal voor. Bonifazi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bonifazi met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Mosimann de bal. Iseli rent richting de bal. Iseli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dajeeeee Roma 66%, FC MRMOS 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dajeeeee Roma - FC MRMOS 0:0