Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
سيشسش FC Vaduz
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 12.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Perrig is nu in balbezit. Camenzind verovert de bal door een tackle van achteren. Lötscher is nu in balbezit. Perrig is nu in balbezit. Perrig schiet op doel. Yang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Gut rent richting de bal. Gut speelt de bal door. Caprez bereikt de bal nog maar net als eerste. Caprez geeft een hoge lob. Rubin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
سيشسش - FC Vaduz 0:1

32e minuut.
Bühlmann is nu in balbezit. Bühlmann geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cerny de bal. Perrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gut kopt de bal weg. Lötscher is nu in balbezit. Perrig rent richting de bal. Perrig schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cerny de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Rau is nu in balbezit. Frutiger onderschept slim de pass. Frutiger geeft een hoge lob. Perrig is nu in balbezit. Perrig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
سيشسش - FC Vaduz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سيشسش 50%, FC Vaduz 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
سيشسش - FC Vaduz 1:1

60e minuut.
Geiger is nu in balbezit. Schweizer rent richting de bal. Gut is nu in balbezit. Schweizer verovert de bal door een tackle van achteren. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. Rubin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Villars bereikt de bal nog maar net als eerste. Melunovic verovert de bal door een tackle van achteren. Melunovic passt de bal in één keer door. Frutiger rent richting de bal. Frutiger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Villars passt de bal in één keer door. Melunovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Melunovic passt de bal met de wreef. Perrig rent richting de bal. Perrig haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: سيشسش 48%, FC Vaduz 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
سيشسش - FC Vaduz 1:1