Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alte Meister Fc Grünstern
352 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 15.8
good Schieten poor
adequate Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Rudas geeft een hoge lob. Lysser probeert de bal met de borst te controleren. Parodi rent richting de bal. Parodi haalt uit met een fantastische trap. Charton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alte Meister - Fc Grünstern 1:0

6e minuut.
Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas passt de bal zonder na te denken. Sanches speelt de bal door. Parodi rent richting de bal. Parodi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Lysser geeft de bal voor. Inworp. Rudas met de inworp. Sanches rent richting de bal. Sanches geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Cominguez onderschept slim de pass. Cominguez passt de bal in één keer door. Parodi heeft problemen om de bal te vangen. Capota rent richting de bal. Capota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rudas probeert naar een medespeler te passen. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota is nu in balbezit. Capota schiet op doel. Charton probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Alte Meister - Fc Grünstern 2:0

37e minuut.
Sanches probeert naar een medespeler te passen. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lysser is nu in balbezit. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ranzig passt de bal met de wreef. Venzin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Furlani. Furlani krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Zuberbühler is nu in balbezit. Zuberbühler passt de bal in één keer door. Ranzig heeft problemen om de bal te vangen. Lobsinger speelt de bal door. Di Gregori geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Parodi is nu in balbezit. Denoth verovert de bal door een tackle van achteren. Denoth speelt de bal door. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alte Meister 34%, Fc Grünstern 66%.
Alte Meister - Fc Grünstern 2:0

47e minuut.
Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas geeft een lange en hoge pass. Birkenstock heeft problemen om de bal te vangen. Capota rent richting de bal. Capota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Lavaud geeft de bal voor. Parodi kopt de bal weg. Klungelig pakt Birkenstock de bal. Sanches is nu in balbezit. Sanches haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Lobsinger geeft een hoge lob. Daar is Birkenstock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Alte Meister - Fc Grünstern 3:0

52e minuut.
Charton speelt de bal door. Cominguez kopt de bal weg. Sanches is nu in balbezit. Parodi is nu in balbezit. Parodi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alte Meister - Fc Grünstern 4:0

56e minuut.
Di Gregori heeft problemen om de bal te vangen. Capota is nu in balbezit. Capota passt de bal zonder na te denken. Parodi rent richting de bal. Parodi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alte Meister - Fc Grünstern 5:0

59e minuut.
Sanches passt de bal in één keer door. Lobsinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobsinger geeft de bal voor. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota draait met de bal, schiet en ... Charton bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Alte Meister - Fc Grünstern 6:0

66e minuut.
Sanches rent richting de bal. Furlani is nu in balbezit. Sanches speelt de bal door. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alte Meister - Fc Grünstern 7:0

67e minuut.
Lobsinger met de inworp. Cominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cominguez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Capota de bal. Capota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klungelig pakt Reinert de bal. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches met een sublieme pass. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Charton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lobsinger geeft een lange en hoge pass. Sanches heeft problemen om de bal te vangen. Sanches passt de bal zonder na te denken. Capota rent richting de bal. Capota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alte Meister - Fc Grünstern 8:0

85e minuut.
Parodi rent richting de bal. Parodi passt de bal in één keer door. Cominguez met een sublieme pass. Rudas is nu in balbezit. Rudas geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Lysser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rudas is nu in balbezit. Rudas geeft een hoge lob. Parodi rent richting de bal. Parodi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alte Meister - Fc Grünstern 9:0

88e minuut.
Daar is Lobsinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lobsinger geeft een hoge lob. Sanches geeft een hoge lob. Lobsinger kopt de bal weg. Parodi rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alte Meister 13%, Fc Grünstern 87%.
Alte Meister - Fc Grünstern 9:0