Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Grünstern Alte Meister
Normal Tactiek 352
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 36.2
waardeloos Schieten redelijk
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Lysser geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lobsinger met de inworp. Parodi is nu in balbezit. Parodi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Capota heeft problemen om de bal te vangen. Sanches rent richting de bal. Sanches geeft een hoge lob. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi haalt uit met een fantastische trap. Charton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

14e minuut.
Birkenstock heeft problemen om de bal te vangen. Charton speelt de bal door. Cominguez kopt de bal weg. Capota is nu in balbezit. Capota draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sanches is nu in balbezit. Sanches passt de bal in één keer door. Daar is Birkenstock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parodi onderschept slim de pass. Parodi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Sanches geeft de bal voor. Daar is Denoth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lysser de bal onder controle te krijgen. Charton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Sanches rent richting de bal. Sanches passt de bal zonder na te denken. Birkenstock met een sublieme pass. Rudas rent richting de bal. Rudas geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Charton bokst de bal weg.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rudas neemt de hoekschop. Parodi rent richting de bal. Parodi draait met de bal, schiet en ... Charton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Grünstern - Alte Meister 0:1

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Birkenstock trapt de bal weg. Schumacher kopt de bal weg. Capota bereikt de bal nog maar net als eerste. Capota schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Grünstern - Alte Meister 0:2

38e minuut.
Schumacher met een snelle inworp. Lobsinger rent richting de bal. Lobsinger geeft een hoge lob. Javaux probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanches geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Grünstern - Alte Meister 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Grünstern 77%, Alte Meister 23%.
Fc Grünstern - Alte Meister 0:3

56e minuut.
Charton probeert naar een medespeler te passen. Cominguez kopt de bal weg. Birkenstock is nu in balbezit. Capota onderschept slim de pass. Capota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Grünstern - Alte Meister 0:4

58e minuut.
Daar is Capota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanches probeert naar een medespeler te passen. Reinert rent richting de bal. Parodi verovert de bal door een tackle van achteren. Parodi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Schumacher kopt de bal weg. Sanches rent richting de bal. Sanches passt de bal met de wreef. Daar is Parodi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parodi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Birkenstock met een sublieme pass. Schumacher rent richting de bal. Schumacher passt de bal met de wreef. Parodi is nu in balbezit. Parodi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cominguez onderschept slim de pass. Cominguez speelt de bal door. Rudas probeert naar een medespeler te passen. Parodi is nu in balbezit. Parodi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Lavaud met een sublieme pass. Capota rent richting de bal. Capota speelt de bal door. Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Parodi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Grünstern - Alte Meister 0:5

78e minuut.
Javaux probeert de bal aan de voet te houden. Denoth verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Lobsinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanches met een sublieme pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Grünstern - Alte Meister 0:6

83e minuut.
Capota passt de bal zonder na te denken. Sanches geeft een hoge lob. Parodi rent richting de bal. Parodi haalt uit met een fantastische trap. Charton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Grünstern - Alte Meister 0:7

85e minuut.
Parodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches is nu in balbezit. Sanches speelt de bal door. Capota is nu in balbezit. Capota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Grünstern - Alte Meister 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Grünstern 75%, Alte Meister 25%.
Fc Grünstern - Alte Meister 0:8