Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 19:18
  • Competitiewedstrijd: 1. Liga.15 [del]
  • Stadion: The Lough
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14441
Fc Lough Allen yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug
Reli Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
19 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 18.3
good Schieten poor
good Passen poor
very good Verdedigen poor


3e minuut.
Mikosik passt de bal zonder na te denken. Oberstraß is nu in balbezit. Oberstraß probeert naar een medespeler te passen. Kousis heeft problemen om de bal te vangen. Kousis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kousis passt de bal zonder na te denken. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Isaak. Isaak krijgt een gele kaart. Rangelov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rangelov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Holloway rent richting de bal. Holloway haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Holloway met een sublieme pass. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov passt de bal in één keer door. Holloway is nu in balbezit. Holloway draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug 1:0

21e minuut.
Rangelov rent richting de bal. Rangelov passt de bal in één keer door. Holloway is nu in balbezit. Holloway schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Leitner trapt de bal weg. Kousis kopt de bal weg. Klungelig pakt Salm de bal. Holloway rent richting de bal. Holloway schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug 2:0

25e minuut.
Oberstraß is nu in balbezit. Oberstraß passt de bal met de wreef. Holloway is nu in balbezit. Holloway draait met de bal, schiet en ... Leitner probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Leitner met een harde bal richting middenveld. Kousis kopt de bal weg. Salm rent richting de bal. Holloway onderschept slim de pass. Holloway haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug 3:0

37e minuut.
Gaon passt de bal met de wreef. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rangelov de bal. Rangelov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kousis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huber. Kousis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kousis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rangelov geeft een hoge lob. Oberstraß is nu in balbezit. Fantastik is nu in balbezit. Oberstraß verovert de bal door een tackle van achteren. Oberstraß geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lough Allen 19%, yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug 81%.
Fc Lough Allen - yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug 3:0

46e minuut.
Dysli rent richting de bal. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dysli zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dysli naar de kleedkamers voor een vroege douche.

63e minuut.
Wiederkehr passt de bal met de wreef. Salm is nu in balbezit. Holloway onderschept slim de pass. Holloway haalt uit met een fantastische trap. Leitner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug 4:0

67e minuut.
Kousis passt de bal zonder na te denken. Rangelov is nu in balbezit. Rangelov passt de bal met de wreef. Holloway is nu in balbezit. Holloway haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klungelig pakt Salm de bal. Rangelov rent richting de bal. Rangelov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Isaak de bal onder controle te krijgen. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Holloway is nu in balbezit. Holloway draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug 5:0

74e minuut.
Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov geeft een lange en hoge pass. Holloway is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rangelov neemt de hoekschop. Leitner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Schwaller is nu in balbezit. Holloway is nu in balbezit. Schwaller begaat een overtreding. Holloway raakt geblesseerd tijdens het duel. Kousis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Isaak met een sublieme pass. Ewertowski rent richting de bal. Ewertowski geeft de bal voor. Holloway rent richting de bal. Holloway draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kousis met de inworp. Rangelov is nu in balbezit. Rangelov geeft een hoge lob. Holloway springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Lough Allen - yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Lough Allen 14%, yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug 86%.
Fc Lough Allen - yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug 6:0