Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug Fc Lough Allen
Normal Tactiek Reli
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 44.5
poor Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Ewertowski is nu in balbezit. Ewertowski geeft een lange en hoge pass. Rangelov kopt de bal weg. Holloway is nu in balbezit. Holloway schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Holloway draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Leitner trapt de bal weg. Kousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kousis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Kousis rent richting de bal. Kousis speelt de bal door. Rangelov speelt de bal door. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rangelov geeft de bal voor. Leitner speelt de bal door. Tache kopt de bal weg. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Fantastik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Oberstraß met de inworp. Rangelov heeft problemen om de bal te vangen. Rangelov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov met een sublieme pass. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug - Fc Lough Allen 0:1

21e minuut.
Tache onderschept slim de pass. Tache passt de bal zonder na te denken. Kousis met een sublieme pass. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Inworp. Rangelov met de inworp. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway schiet op doel. Leitner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug - Fc Lough Allen 0:2

27e minuut.
Peier kopt de bal weg. Daar is Wiederkehr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway haalt uit met een fantastische trap. Leitner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug - Fc Lough Allen 0:3

30e minuut.
Oberstraß is nu in balbezit. Fantastik onderschept slim de pass. Tache onderschept slim de pass. Tache geeft een hoge lob. Holloway springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kousis kopt de bal weg. Daar is Holloway, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rangelov rent richting de bal. Rangelov schiet op doel. Salm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rangelov neemt de hoekschop. Klungelig pakt Holloway de bal. Holloway schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Klungelig pakt Wiederkehr de bal. Rangelov verovert de bal door een tackle van achteren. Rangelov speelt de bal door. Holloway is nu in balbezit. Holloway haalt uit met een fantastische trap. Leitner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Salm speelt de bal door. Holloway is nu in balbezit. Salm legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Salm krijgt een gele kaart. Holloway is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Holloway zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug 79%, Fc Lough Allen 21%.
yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug - Fc Lough Allen 0:3

51e minuut.
Salm geeft een lange en hoge pass. Huber is nu in balbezit. Kousis begaat een overtreding. Kousis krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Mikosik kan de bal niet met de borst controleren. Tache rent richting de bal. Tache speelt de bal door. Holloway rent richting de bal. Holloway draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Fantastik geeft de bal voor. Huber rent richting de bal. Kousis begaat een overtreding. Kousis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

59e minuut.
Tache geeft de bal voor. Holloway kopt de bal weg. Rangelov speelt de bal door. Holloway is nu in balbezit. Holloway haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug - Fc Lough Allen 0:4

65e minuut.
Oberstraß heeft problemen om de bal te vangen. Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangelov met een sublieme pass. Holloway is nu in balbezit. Holloway draait met de bal, schiet en ... Leitner bokst de bal weg.

67e minuut.
Fantastik met een snelle inworp. Oberstraß rent richting de bal. Oberstraß passt de bal zonder na te denken. Holloway bereikt de bal nog maar net als eerste. Holloway haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug - Fc Lough Allen 0:5

74e minuut.
Oberstraß rent richting de bal. Oberstraß geeft een lange en hoge pass. Rangelov rent richting de bal. Rangelov draait met de bal, schiet en ... Leitner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug - Fc Lough Allen 0:6

79e minuut.
Daar is Rangelov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rangelov passt de bal zonder na te denken. Holloway rent richting de bal. Holloway schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Peier geeft een hoge lob. Inworp. Oberstraß zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rangelov probeert de bal met de borst te controleren. Rangelov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Salm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rangelov met een snelle inworp. Holloway is nu in balbezit. Holloway haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug 82%, Fc Lough Allen 18%.
yighhhjjjjkblkkgolrfjfgh78rtyfug - Fc Lough Allen 0:6