Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El ham de lat Swiss Gooners FC
1-3-5-2 hopla Tactiek phate
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
52 gemiddelde waardering 53.9
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen solide


10e minuut.
Semadeni rent richting de bal. Roy verovert de bal door een tackle van achteren. Roy met een sublieme pass. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Lister geeft de bal voor. Müggeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Müggeli geeft de bal voor. Dubach rent richting de bal. Dubach haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Müggeli met een snelle inworp. Schindler geeft de bal voor. Neu speelt de bal door. Roy is nu in balbezit. Roy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Daar is Curdy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Müggeli verovert de bal door een tackle van achteren. Müggeli met een sublieme pass. Roy is nu in balbezit. Roy schiet op doel. Goldner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Schmidiger is nu in balbezit. Schmidiger geeft een hoge lob. Boillat kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schmidiger zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Lister is nu in balbezit. Lister speelt de bal door. Curdy speelt de bal door. Schmidiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidiger geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Wicky geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aeschlimann met een snelle inworp. Joller bereikt de bal nog maar net als eerste. Joller haalt uit met een fantastische trap. Wicky bokst de bal weg.

36e minuut.
Aeschlimann met de inworp. Joller is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seewald. Joller wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Joller kan niet meer verder spelen. Shala komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach passt de bal zonder na te denken. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy haalt uit met een fantastische trap. Goldner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
El ham de lat - Swiss Gooners FC 0:1

43e minuut.
Seewald geeft een lange en hoge pass. Marazzi rent richting de bal. Marazzi passt de bal zonder na te denken. Roy rent richting de bal. Roy haalt uit met een fantastische trap. Goldner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El ham de lat - Swiss Gooners FC 0:2

45e minuut.
Aeschlimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeschlimann passt de bal met de wreef. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi schiet op doel. De bal raakt de paal. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El ham de lat - Swiss Gooners FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El ham de lat 52%, Swiss Gooners FC 48%.
El ham de lat - Swiss Gooners FC 0:3

49e minuut.
Müggeli geeft de bal voor. Dubach rent richting de bal. Neu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neu krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Semadeni is nu in balbezit. Roy onderschept slim de pass. Roy passt de bal in één keer door. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. Goldner bokst de bal weg.

69e minuut.
Daar is Boillat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lister rent richting de bal. Lister geeft de bal voor. Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli draait met de bal, schiet en ... Wicky bokst de bal weg.

74e minuut.
Penzavalli probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schindler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Lister bereikt de bal nog maar net als eerste. Lister passt de bal in één keer door. Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann probeert naar een medespeler te passen. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. Penzavalli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El ham de lat - Swiss Gooners FC 0:4

79e minuut.
Minder is nu in balbezit. Minder geeft een lange en hoge pass. Seewald probeert naar een medespeler te passen. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Schmidiger heeft problemen om de bal te vangen. Müggeli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schmidiger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Curdy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cabanas controleert de bal met de borst. Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Marazzi stond buitenspel. Semadeni maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Minder is nu in balbezit. Oehrli verovert de bal door een tackle van achteren. Oehrli haalt uit met een fantastische trap. Wicky bokst de bal weg.

85e minuut.
Müggeli verovert de bal door een tackle van achteren. Müggeli geeft de bal voor. Roy is nu in balbezit. Roy schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
El ham de lat - Swiss Gooners FC 0:5

88e minuut.
Schmidiger is nu in balbezit. Schmidiger geeft een hoge lob. Oehrli is nu in balbezit. Oehrli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El ham de lat - Swiss Gooners FC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El ham de lat 44%, Swiss Gooners FC 56%.
El ham de lat - Swiss Gooners FC 1:5