Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swiss Gooners FC S.L.Benfica- Tkaz
phate Tactiek Attack
60% Balbezit 40%
11% Spel op eigen helft 89%
55 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 21.1
outstanding Schieten weak
solid Passen weak
good Verdedigen poor


1e minuut.
Schindler speelt de bal door. Daar is Roy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marazzi rent richting de bal. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. Schällibaum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - S.L.Benfica- Tkaz 1:0

3e minuut.
Doglia geeft een hoge lob. Bacchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach verovert de bal door een tackle van achteren. Dubach haalt uit met een fantastische trap. Schällibaum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - S.L.Benfica- Tkaz 2:0

5e minuut.
Schindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schindler geeft een hoge lob. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach schiet op doel. Schällibaum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - S.L.Benfica- Tkaz 3:0

6e minuut.
Rollmops bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy verovert de bal door een tackle van achteren. Roy passt de bal in één keer door. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Kilchenmann geeft een hoge lob. Müggeli is nu in balbezit. Schindler speelt de bal door. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - S.L.Benfica- Tkaz 4:0

10e minuut.
Schindler probeert naar een medespeler te passen. Bacchetta is nu in balbezit. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy schiet op doel. Schällibaum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Schindler speelt de bal door. Villars bereikt de bal nog maar net als eerste. Villars geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marazzi de bal. Marazzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach speelt de bal door. Roy heeft problemen om de bal te vangen. Roy haalt uit met een fantastische trap. Schällibaum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - S.L.Benfica- Tkaz 5:0

17e minuut.
Kilchenmann passt de bal zonder na te denken. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi probeert naar een medespeler te passen. Roy heeft problemen om de bal te vangen. Roy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Brunner rent richting de bal. Brunner geeft een lange en hoge pass. Roy probeert de bal aan de voet te houden. Seewald is nu in balbezit. Seewald geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Dubach rent richting de bal. Dubach passt de bal met de wreef. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi schiet op doel. Schällibaum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - S.L.Benfica- Tkaz 6:0

23e minuut.
Marazzi onderschept slim de pass. Marazzi probeert naar een medespeler te passen. Roy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dubach rent richting de bal. Dubach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Seewald met een snelle inworp. Schindler speelt de bal door. Roy rent richting de bal. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi draait met de bal, schiet en ... Schällibaum bokst de bal weg.

26e minuut.
Klungelig pakt Schindler de bal. Schindler speelt de bal door. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - S.L.Benfica- Tkaz 7:0

28e minuut.
Marazzi rent richting de bal. Marazzi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Brunner de bal. Roy rent richting de bal. Roy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Müggeli speelt de bal door. Dubach is nu in balbezit. Schindler geeft een hoge lob. Marazzi maakt een snoekduik en kopt de bal. Schällibaum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - S.L.Benfica- Tkaz 8:0

32e minuut.
Schindler met een sublieme pass. Müggeli speelt de bal door. Dubach is nu in balbezit. Dubach haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - S.L.Benfica- Tkaz 9:0

33e minuut.
Schindler met de inworp. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach passt de bal met de wreef. Roy heeft problemen om de bal te vangen. Roy draait met de bal, schiet en ... Schällibaum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Suff rent richting de bal. Müggeli verovert de bal door een tackle van achteren. Müggeli passt de bal zonder na te denken. Roy rent richting de bal. Roy draait met de bal, schiet en ... Schällibaum bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schindler zal de hoekschop nemen. Roy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - S.L.Benfica- Tkaz 10:0

37e minuut.
Coray bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy onderschept slim de pass. Roy geeft de bal voor. Dubach heeft problemen om de bal te vangen. Dubach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - S.L.Benfica- Tkaz 11:0

39e minuut.
Brunner geeft een hoge lob. Daar is Suff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach geeft een hoge lob. Marazzi krijgt zijn hoofd ertegen. Schällibaum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Donati rent richting de bal. Marazzi onderschept slim de pass. Marazzi probeert naar een medespeler te passen. Roy rent richting de bal. Roy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rollmops rent richting de bal. Marazzi onderschept slim de pass. Marazzi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Roy de bal. Roy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - S.L.Benfica- Tkaz 12:0

43e minuut.
Marazzi is nu in balbezit. Marazzi met een sublieme pass. Roy is nu in balbezit. Roy schiet op doel. Schällibaum werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Marazzi heeft problemen om de bal te vangen. Marazzi draait met de bal, schiet en ... Schällibaum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - S.L.Benfica- Tkaz 13:0

45e minuut.
Bacchetta kopt de bal weg. Seewald is nu in balbezit. Seewald geeft een hoge lob. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach schiet op doel. Schällibaum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dubach geeft een lange en hoge pass. Villars bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marazzi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss Gooners FC 13%, S.L.Benfica- Tkaz 87%.
Swiss Gooners FC - S.L.Benfica- Tkaz 13:0

46e minuut.
Bacchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy onderschept slim de pass. Dubach rent richting de bal. Dubach draait met de bal, schiet en ... Schällibaum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - S.L.Benfica- Tkaz 14:0

47e minuut.
Coray passt de bal zonder na te denken. Marazzi met een sublieme pass. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - S.L.Benfica- Tkaz 15:0

54e minuut.
Tiefer speelt de bal door. Daar is Roy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roy probeert naar een medespeler te passen. Dubach is nu in balbezit. Dubach haalt uit met een fantastische trap. Schällibaum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Villars geeft een hoge lob. Müggeli is nu in balbezit. Müggeli geeft een hoge lob. Marazzi rent richting de bal. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schällibaum werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - S.L.Benfica- Tkaz 16:0

58e minuut.
Roy rent richting de bal. Marazzi rent richting de bal. Marazzi heeft problemen om de bal te vangen. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. Schällibaum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - S.L.Benfica- Tkaz 17:0

59e minuut.
Rollmops passt de bal zonder na te denken. Daar is Roy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - S.L.Benfica- Tkaz 18:0

62e minuut.
Roy is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schindler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - S.L.Benfica- Tkaz 19:0

62e minuut.
Coray met een sublieme pass. Bögli heeft problemen om de bal te vangen. Bögli passt de bal zonder na te denken. Dubach is nu in balbezit. Dubach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - S.L.Benfica- Tkaz 20:0

64e minuut.
Coray passt de bal met de wreef. Brunner rent richting de bal. Brunner passt de bal in één keer door. Dubach is nu in balbezit. Dubach draait met de bal, schiet en ... Schällibaum bokst de bal weg.

65e minuut.
Bögli kopt de bal weg. Schindler rent richting de bal. Schindler passt de bal met de wreef. Roy is nu in balbezit. Roy draait met de bal, schiet en ... Schällibaum bokst de bal weg.

68e minuut.
Schindler met een sublieme pass. Roy is nu in balbezit. Marazzi rent richting de bal. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Villars de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schindler neemt de hoekschop. Marazzi kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Seewald geeft een hoge lob. Schällibaum speelt de bal door. Schindler kopt de bal weg. Marazzi rent richting de bal. Marazzi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Schindler is nu in balbezit. Schindler geeft een hoge lob. Marazzi controleert de bal met de borst. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Marazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marazzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Schällibaum niet meer kan verder spelen. Rota komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Roy heeft problemen om de bal te vangen. Bacchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy verovert de bal door een tackle van achteren. Schindler rent richting de bal. Schindler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Rota met een harde bal richting middenveld. Schindler kopt de bal weg. Dubach heeft problemen om de bal te vangen. Dubach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - S.L.Benfica- Tkaz 21:0

76e minuut.
Daar is Roy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roy schiet op doel. Brunner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Marazzi heeft problemen om de bal te vangen. Marazzi passt de bal in één keer door. Roy is nu in balbezit. Roy haalt uit met een fantastische trap. Rota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - S.L.Benfica- Tkaz 22:0

81e minuut.
Donati kopt de bal weg. Bacchetta probeert de bal aan de voet te houden. Roy rent richting de bal. Roy schiet op doel. Rota werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

84e minuut.
Villars geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seewald zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schindler is nu in balbezit. Schindler geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - S.L.Benfica- Tkaz 23:0

88e minuut.
Rota probeert naar een medespeler te passen. Schindler kopt de bal weg. Roy rent richting de bal. Roy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - S.L.Benfica- Tkaz 24:0

88e minuut.
Klungelig pakt Coray de bal. Coray passt de bal zonder na te denken. Bacchetta rent richting de bal. Dubach onderschept slim de pass. Dubach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss Gooners FC 9%, S.L.Benfica- Tkaz 91%.
Swiss Gooners FC - S.L.Benfica- Tkaz 24:0