Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poseidon Münsterlingen zzaa
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
21 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Gilardi geeft een hoge lob. Yaghcha bereikt de bal nog maar net als eerste. Balduzzi rent richting de bal. Balduzzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - zzaa 1:0

12e minuut.
Rettore passt de bal met de wreef. Flury is nu in balbezit. Flury passt de bal in één keer door. Diggelmann rent richting de bal. Diggelmann draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Poseidon Münsterlingen - zzaa 1:1

16e minuut.
Garbe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mettraux is nu in balbezit. Mettraux met een sublieme pass. Yaghcha bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaghcha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Cecot met een harde bal richting middenveld. Balduzzi kopt de bal weg. Yaghcha bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaghcha schiet op doel. Fuhrer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Garbe rent richting de bal. Garbe geeft een lange en hoge pass. Filli controleert de bal met de borst. Yaghcha is nu in balbezit. Yaghcha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Marazzi heeft problemen om de bal te vangen. Balduzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balduzzi passt de bal in één keer door. Yaghcha rent richting de bal. Yaghcha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Marazzi is nu in balbezit. Marazzi geeft een lange en hoge pass. Aalai kopt de bal weg. Diggelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Diggelmann haalt uit met een fantastische trap. Cecot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Münsterlingen 40%, zzaa 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Poseidon Münsterlingen - zzaa 1:1

48e minuut.
Mettraux rent richting de bal. Mettraux geeft de bal voor. Marazzi rent richting de bal. Yaghcha is nu in balbezit. Yaghcha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - zzaa 2:1

58e minuut.
Fuhrer geeft een hoge lob. Balduzzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yaghcha bereikt de bal nog maar net als eerste. Balduzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balduzzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - zzaa 3:1

61e minuut.
Spiegel is nu in balbezit. Spiegel geeft een lange en hoge pass. Blum bereikt de bal nog maar net als eerste. Blum geeft een lange en hoge pass. Spiegel kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Janet geeft de bal voor. Yaghcha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuhrer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yaghcha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yaghcha legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Yaghcha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kropf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Janet geeft een hoge lob. Weibel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yaghcha rent richting de bal. Yaghcha schiet op doel. Kropf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - zzaa 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Münsterlingen 42%, zzaa 58%.
Poseidon Münsterlingen - zzaa 4:1