Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpico de Calvia Black Snow
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 14.6
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Klungelig pakt Lévy de bal. Lochmatter onderschept slim de pass. Lochmatter passt de bal met de wreef. Hefti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hefti draait met de bal, schiet en ... Delacretaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Aebi probeert de bal aan de voet te houden. Zwahlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwahlen geeft een lange en hoge pass. Arm bereikt de bal nog maar net als eerste. Arm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpico de Calvia - Black Snow 0:1

19e minuut.
Lochmatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Herren onderschept slim de pass. Herren passt de bal in één keer door. Arm rent richting de bal. Arm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Calvo is nu in balbezit. Calvo speelt de bal door. Hefti kan de bal niet met de borst controleren. Hefti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpico de Calvia - Black Snow 1:1

28e minuut.
Gremlin rent richting de bal. Noti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gremlin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gremlin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arm rent richting de bal. Arm haalt uit met een fantastische trap. Caprez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpico de Calvia - Black Snow 1:2

38e minuut.
Mönch met de inworp. Chassot is nu in balbezit. Chassot geeft een hoge lob. Hefti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hefti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpico de Calvia 46%, Black Snow 54%.
Olimpico de Calvia - Black Snow 1:2

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mönch met de inworp. Lochmatter probeert naar een medespeler te passen. Noti is nu in balbezit. Noti passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Lochmatter rent richting de bal. Lochmatter passt de bal in één keer door. Noti met een sublieme pass. Hefti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hefti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Arm is nu in balbezit. Mönch onderschept slim de pass. Mönch geeft een lange en hoge pass. Hefti rent richting de bal. Hefti schiet op doel. Delacretaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Käntzig passt de bal in één keer door. Zwahlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lochmatter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lochmatter krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Lochmatter geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zwahlen met een snelle inworp. Herren is nu in balbezit. Herren geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lochmatter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mönch probeert naar een medespeler te passen. Hefti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hefti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpico de Calvia 31%, Black Snow 69%.
Olimpico de Calvia - Black Snow 1:2