Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trapani Calcio95 Swiss Gooners FC
442 Tactiek phate
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
32.3 gemiddelde waardering 46.8
weak Schieten good
average Passen good
average Verdedigen average


1e minuut.
Seewald passt de bal in één keer door. Schindler rent richting de bal. Schindler schiet op doel. Na een snelle pass probeert Berla de bal onder controle te krijgen. Dubach geeft een lange en hoge pass. Fuentes de la Roca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Seewald rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani Calcio95 - Swiss Gooners FC 0:1

10e minuut.
Schindler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald passt de bal in één keer door. Temperli bereikt de bal nog maar net als eerste. Temperli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Marazzi probeert naar een medespeler te passen. Schindler heeft problemen om de bal te vangen. Schindler passt de bal met de wreef. Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald haalt uit met een fantastische trap. Fuentes de la Roca bokst de bal weg. Schindler is nu in balbezit. Schindler draait met de bal, schiet en ... Fuentes de la Roca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani Calcio95 - Swiss Gooners FC 0:2

16e minuut.
Daar is Owczarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun passt de bal zonder na te denken. Daar is Schindler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schindler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Temperli geeft een lange en hoge pass. Berla probeert de bal aan de voet te houden. Schindler is nu in balbezit. Schindler draait met de bal, schiet en ... Fuentes de la Roca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Inworp. Dubach met de inworp. Marazzi rent richting de bal. Marazzi geeft een hoge lob. Schindler maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Diaz speelt de bal door. Pázmándi rent richting de bal. Schindler verovert de bal door een tackle van achteren. Schindler geeft de bal voor. Seewald krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Temperli is nu in balbezit. Temperli passt de bal in één keer door. Seewald rent richting de bal. Schindler is nu in balbezit. Schindler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani Calcio95 - Swiss Gooners FC 0:3

34e minuut.
Dubach met een sublieme pass. Seewald speelt de bal door. Schindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schindler geeft de bal voor. Seewald maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani Calcio95 - Swiss Gooners FC 0:4

38e minuut.
Temperli passt de bal zonder na te denken. Dubach probeert naar een medespeler te passen. Schindler probeert naar een medespeler te passen. Seewald is nu in balbezit. Seewald haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trapani Calcio95 75%, Swiss Gooners FC 25%.
Trapani Calcio95 - Swiss Gooners FC 0:4

48e minuut.
Müggeli is nu in balbezit. Müggeli geeft de bal voor. Temperli is nu in balbezit. Temperli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani Calcio95 - Swiss Gooners FC 0:5

56e minuut.
Marazzi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guarguaglini de bal. Doglia geeft een lange en hoge pass. Schindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schindler haalt uit met een fantastische trap. Fuentes de la Roca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Berla rent richting de bal. Schindler verovert de bal door een tackle van achteren. Schindler schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani Calcio95 - Swiss Gooners FC 0:6

60e minuut.
Seewald speelt de bal door. Schindler heeft problemen om de bal te vangen. Schindler passt de bal zonder na te denken. Seewald heeft problemen om de bal te vangen. Seewald draait met de bal, schiet en ... Fuentes de la Roca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Temperli de bal. Medici rent richting de bal. Temperli onderschept slim de pass. Seewald rent richting de bal. Seewald schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Guarguaglini is nu in balbezit. Temperli verovert de bal door een tackle van achteren. Guarguaglini is nu in balbezit. Dubach rent richting de bal. Dubach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pázmándi met een sublieme pass. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lăzăroiu. Lăzăroiu krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Temperli is nu in balbezit. Temperli geeft een hoge lob. Seewald rent richting de bal. Seewald draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Medici de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Fuentes de la Roca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Guarguaglini is nu in balbezit. Dubach verovert de bal door een tackle van achteren. Dubach geeft de bal voor. Schindler probeert de bal aan de voet te houden. Schindler geeft een hoge lob. Fuentes de la Roca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trapani Calcio95 74%, Swiss Gooners FC 26%.
Trapani Calcio95 - Swiss Gooners FC 0:6