Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.L.Benfica- Tkaz FC Bex
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 18.4
matig Schieten zwak
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Lozza probeert de bal aan de voet te houden. Suff bereikt de bal nog maar net als eerste. Suff geeft een hoge lob. Brodard rent richting de bal. Brodard speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Küffer onderschept slim de pass. Vonhinten rent richting de bal. Coray rent richting de bal. Bögli rent richting de bal. Bögli draait met de bal, schiet en ... Kurz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Schällibaum trapt de bal weg. Rubin speelt de bal door. Villars bereikt de bal nog maar net als eerste. Villars schiet op doel. Schällibaum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.L.Benfica- Tkaz - FC Bex 0:1

23e minuut.
Marti geeft een hoge lob. Bacchetta rent richting de bal. Villars verovert de bal door een tackle van achteren. Villars schiet op doel. Schällibaum probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.L.Benfica- Tkaz - FC Bex 0:2

41e minuut.
Coray passt de bal met de wreef. Villars rent richting de bal. Villars passt de bal in één keer door. Rotanzi is nu in balbezit. Rotanzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Coray bereikt de bal nog maar net als eerste. Coray probeert naar een medespeler te passen. Suff rent richting de bal. Suff haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Faller de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.L.Benfica- Tkaz 66%, FC Bex 34%.
S.L.Benfica- Tkaz - FC Bex 0:2

59e minuut.
Villars bereikt de bal nog maar net als eerste. Villars bereikt de bal nog maar net als eerste. Villars is nu in balbezit. Rotanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotanzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.L.Benfica- Tkaz - FC Bex 0:3

60e minuut.
Coray probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Marti de bal onder controle te krijgen. Marti geeft een hoge lob. Brodard bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodard draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.L.Benfica- Tkaz - FC Bex 1:3

73e minuut.
Marti geeft de bal voor. Bacchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubin verovert de bal door een tackle van achteren. Villars rent richting de bal. Villars draait met de bal, schiet en ... Schällibaum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.L.Benfica- Tkaz 42%, FC Bex 58%.
S.L.Benfica- Tkaz - FC Bex 1:3