Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zzaa Black Snow
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 14.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Herren verovert de bal door een tackle van achteren. Herren passt de bal met de wreef. Arm bereikt de bal nog maar net als eerste. Arm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Black Snow 0:1

7e minuut.
Rettore met een sublieme pass. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti met een sublieme pass. Flury rent richting de bal. Flury haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Herren is nu in balbezit. Herren speelt de bal door. Arm rent richting de bal. Arm haalt uit met een fantastische trap. Kropf maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Aalai geeft de bal voor. Studer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Diggelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Diggelmann draait met de bal, schiet en ... Delacretaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zwahlen onderschept slim de pass. Zwahlen geeft de bal voor. Gini heeft problemen om de bal te vangen. Arm rent richting de bal. Arm draait met de bal, schiet en ... Kropf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Pedretti rent richting de bal. Pedretti passt de bal in één keer door. Diggelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Flury is nu in balbezit. Flury draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Diggelmann de bal. Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo met een sublieme pass. Arm rent richting de bal. Arm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Black Snow 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zzaa 60%, Black Snow 40%.
zzaa - Black Snow 0:2

47e minuut.
Zwahlen geeft een hoge lob. Marazzi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Diggelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Flury rent richting de bal. Flury haalt uit met een fantastische trap. Delacretaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Black Snow 1:2

85e minuut.
Diggelmann rent richting de bal. Flury bereikt de bal nog maar net als eerste. Diggelmann is nu in balbezit. Flury is nu in balbezit. Flury haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zzaa - Black Snow 2:2

87e minuut.
Herren raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rahmen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zzaa 36%, Black Snow 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zzaa - Black Snow 2:2