Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trapani Calcio95 S.L.Benfica- Tkaz
442 Tactiek Attack
61% Balbezit 39%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 23.2
matig Schieten matig
zwak Passen matig
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Bögli rent richting de bal. Hrtša legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bögli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brodard legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Fuentes de la Roca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani Calcio95 - S.L.Benfica- Tkaz 0:1

6e minuut.
Pázmándi met een sublieme pass. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu passt de bal in één keer door. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Schällibaum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Daar is Pázmándi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pázmándi met een sublieme pass. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trapani Calcio95 - S.L.Benfica- Tkaz 1:1

15e minuut.
Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho passt de bal met de wreef. Brunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani Calcio95 - S.L.Benfica- Tkaz 2:1

17e minuut.
Kilchenmann verovert de bal door een tackle van achteren. Kilchenmann passt de bal in één keer door. Donati bereikt de bal nog maar net als eerste. Donati geeft een hoge lob. Brodard krijgt zijn hoofd ertegen. Fuentes de la Roca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Berla de bal onder controle te krijgen. Bögli rent richting de bal. Bögli draait met de bal, schiet en ... Berla probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trapani Calcio95 - S.L.Benfica- Tkaz 2:2

19e minuut.
Lăzăroiu is nu in balbezit. Rollmops maakt een afschuwelijke overtreding. Lăzăroiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Crăciun wilt de vrije trap nemen. Lăzăroiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani Calcio95 - S.L.Benfica- Tkaz 3:2

22e minuut.
Hrtša is nu in balbezit. Hrtša passt de bal met de wreef. Diaz speelt de bal door. Galinho is nu in balbezit. Galinho schiet op doel. Schällibaum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Bacchetta is nu in balbezit. Lăzăroiu onderschept slim de pass. Lăzăroiu speelt de bal door. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho haalt uit met een fantastische trap. Schällibaum bokst de bal weg.

31e minuut.
Crăciun verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciun met een sublieme pass. Daar is Villars, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho draait met de bal, schiet en ... Schällibaum bokst de bal weg.

33e minuut.
Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu speelt de bal door. Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani Calcio95 - S.L.Benfica- Tkaz 4:2

38e minuut.
Coray rent richting de bal. Guarguaglini verovert de bal door een tackle van achteren. Guarguaglini geeft een hoge lob. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani Calcio95 - S.L.Benfica- Tkaz 5:2

39e minuut.
Galinho met een sublieme pass. Lăzăroiu rent richting de bal. Bacchetta speelt de bal door. Brodard is nu in balbezit. Brodard haalt uit met een fantastische trap. Paal! Brodard bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodard schiet op doel. Berla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trapani Calcio95 - S.L.Benfica- Tkaz 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trapani Calcio95 34%, S.L.Benfica- Tkaz 66%.
Trapani Calcio95 - S.L.Benfica- Tkaz 5:3

61e minuut.
Suff verovert de bal door een tackle van achteren. Suff geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bögli de bal. Medici verovert de bal door een tackle van achteren. Donati kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bacchetta geeft een hoge lob. Guarguaglini rent richting de bal. Guarguaglini met een sublieme pass. Galinho is nu in balbezit. Galinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trapani Calcio95 49%, S.L.Benfica- Tkaz 51%.
Trapani Calcio95 - S.L.Benfica- Tkaz 5:3