Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swiss Gooners FC FC Bex
phate Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 18
good Schieten poor
good Passen hopeless
adequate Verdedigen poor


8e minuut.
Lozza passt de bal met de wreef. Dubach rent richting de bal. Dubach passt de bal met de wreef. Seewald rent richting de bal. Seewald draait met de bal, schiet en ... Kurz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - FC Bex 1:0

9e minuut.
Seewald passt de bal in één keer door. Schindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schindler passt de bal met de wreef. Seewald is nu in balbezit. Seewald draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - FC Bex 2:0

11e minuut.
Schindler passt de bal zonder na te denken. Seewald probeert de bal met de borst te controleren. Faller bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald onderschept slim de pass. Seewald schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Schindler probeert de bal met de borst te controleren. Schindler geeft een lange en hoge pass. Temperli rent richting de bal. Temperli draait met de bal, schiet en ... Kurz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dubach rent richting de bal. Dubach geeft de bal voor. Rubin probeert de bal aan de voet te houden. Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Seewald passt de bal zonder na te denken. Schindler is nu in balbezit. Schindler passt de bal in één keer door. Temperli bereikt de bal nog maar net als eerste. Temperli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - FC Bex 3:0

21e minuut.
Rubin speelt de bal door. Schindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald rent richting de bal. Seewald draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - FC Bex 4:0

23e minuut.
Temperli rent richting de bal. Temperli passt de bal in één keer door. Schindler is nu in balbezit. Schindler haalt uit met een fantastische trap. Kurz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - FC Bex 5:0

28e minuut.
Tiefer geeft een hoge lob. Rubin kopt de bal weg. Schnapsdrossel probeert de bal aan de voet te houden. Seewald rent richting de bal. Seewald schiet op doel. Paal! Kurz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Dubach de bal onder controle te krijgen. Seewald rent richting de bal. Seewald passt de bal zonder na te denken. Daar is Schindler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schindler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Seewald maakt een snoekduik en kopt de bal. Kurz probeert naar een medespeler te passen. Dubach probeert naar een medespeler te passen. Daar is Seewald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seewald draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kurz trapt de bal weg. Temperli kopt de bal weg. Seewald is nu in balbezit. Seewald haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schindler rent richting de bal. Schindler draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss Gooners FC 18%, FC Bex 82%.
Swiss Gooners FC - FC Bex 5:0

50e minuut.
Schindler speelt de bal door. Temperli speelt de bal door. Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald schiet op doel. Kurz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - FC Bex 6:0

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kurz trapt de bal weg. Dubach kopt de bal weg. Temperli rent richting de bal. Temperli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - FC Bex 7:0

58e minuut.
Marazzi geeft de bal voor. Klungelig pakt Seewald de bal. Seewald passt de bal in één keer door. Schindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schindler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Seewald draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Kurz met een harde bal richting middenveld. Schindler kopt de bal weg. Daar is Faller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Eisner passt de bal zonder na te denken. Dubach rent richting de bal. Dubach passt de bal zonder na te denken. Seewald is nu in balbezit. Seewald haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Marazzi geeft een lange en hoge pass. Seewald heeft problemen om de bal te vangen. Vonhinten bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald verovert de bal door een tackle van achteren. Seewald draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dubach geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Schindler kopt de bal weg. Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - FC Bex 8:0

81e minuut.
Dubach geeft een hoge lob. Lozza heeft problemen om de bal te vangen. Schindler rent richting de bal. Schindler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - FC Bex 9:0

83e minuut.
Schindler kopt de bal weg. Daar is Rubin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozza met een sublieme pass. Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Doglia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villars. Doglia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Doglia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Schindler maakt een snoekduik en kopt de bal. Kurz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - FC Bex 10:0

88e minuut.
Rubin probeert de bal met de borst te controleren. Schindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schindler passt de bal in één keer door. Temperli is nu in balbezit. Temperli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Schindler is nu in balbezit. Schindler passt de bal in één keer door. Temperli rent richting de bal. Temperli schiet op doel. Kurz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - FC Bex 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss Gooners FC 11%, FC Bex 89%.
Swiss Gooners FC - FC Bex 11:0