Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zzaa Olimpico de Calvia
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 13.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Rettore geeft een hoge lob. Aebi kopt de bal weg. Hefti rent richting de bal. Hefti haalt uit met een fantastische trap. Kropf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Olimpico de Calvia 0:1

11e minuut.
Chassot rent richting de bal. Aalai verovert de bal door een tackle van achteren. Aalai probeert naar een medespeler te passen. Diggelmann is nu in balbezit. Diggelmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kubic probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lochmatter de bal. Läckerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Diggelmann rent richting de bal. Diggelmann schiet op doel. Caprez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Kubic verovert de bal door een tackle van achteren. Kubic passt de bal in één keer door. Chassot is nu in balbezit. Rettore probeert naar een medespeler te passen. Lochmatter geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Marazzi speelt de bal door. Klungelig pakt Kubic de bal. Kubic probeert naar een medespeler te passen. Hefti is nu in balbezit. Hefti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Benito met de inworp. Aebi rent richting de bal. Aebi geeft een hoge lob. Hefti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hefti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Olimpico de Calvia 0:2

32e minuut.
Caprez trapt de bal weg van het doel. Pedretti is nu in balbezit. Lochmatter rent richting de bal. Spiegel verovert de bal door een tackle van achteren. Spiegel geeft de bal voor. Paal! Caprez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zzaa 56%, Olimpico de Calvia 44%.
zzaa - Olimpico de Calvia 0:2

57e minuut.
Diggelmann rent richting de bal. Simonet verovert de bal door een tackle van achteren. Läckerli verovert de bal door een tackle van achteren. Läckerli haalt uit met een fantastische trap. Caprez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - Olimpico de Calvia 1:2

68e minuut.
Benito met een snelle inworp. Lochmatter kan de bal niet met de borst controleren. Lochmatter passt de bal zonder na te denken. Noti is nu in balbezit. Noti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pedretti passt de bal met de wreef. Simonet is nu in balbezit. Läckerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Läckerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zzaa - Olimpico de Calvia 2:2

82e minuut.
Pedretti rent richting de bal. Aebi verovert de bal door een tackle van achteren. Weibel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Weibel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zzaa 43%, Olimpico de Calvia 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zzaa - Olimpico de Calvia 2:2