Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poseidon Münsterlingen Swiss Gooners FC
Normal Tactiek phate
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 43.7
slecht Schieten goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Yaghcha passt de bal zonder na te denken. Jaquet rent richting de bal. Jaquet met een sublieme pass. Seewald is nu in balbezit. Seewald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - Swiss Gooners FC 0:1

5e minuut.
Temperli rent richting de bal. Temperli met een sublieme pass. Seewald rent richting de bal. Seewald schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - Swiss Gooners FC 0:2

6e minuut.
Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi met een sublieme pass. Schindler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Seewald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seewald draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Dubach is nu in balbezit. Mettraux begaat een overtreding. Dubach raakt geblesseerd tijdens het duel. Marazzi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Schindler is nu in balbezit. Schindler passt de bal zonder na te denken. Seewald is nu in balbezit. Seewald schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dubach is nu in balbezit. Dubach speelt de bal door. Seewald is nu in balbezit. Schindler rent richting de bal. Schindler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - Swiss Gooners FC 0:3

12e minuut.
Gilardi probeert naar een medespeler te passen. Marazzi met een sublieme pass. Schindler probeert naar een medespeler te passen. Seewald rent richting de bal. Seewald draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mettraux passt de bal met de wreef. Gilardi is nu in balbezit. Temperli begaat een overtreding. Temperli krijgt een gele kaart. Gilardi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gilardi kan niet meer verder spelen. Kuschler komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Temperli speelt de bal door. Seewald rent richting de bal. Seewald passt de bal in één keer door. Schindler rent richting de bal. Schindler haalt uit met een fantastische trap. Cecot bokst de bal weg.

25e minuut.
Jaquet rent richting de bal. Jaquet geeft een lange en hoge pass. Kuschler heeft problemen om de bal te vangen. Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - Swiss Gooners FC 0:4

38e minuut.
Dubach geeft een lange en hoge pass. Schindler rent richting de bal. Schindler probeert naar een medespeler te passen. Seewald heeft problemen om de bal te vangen. Seewald draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Schindler passt de bal met de wreef. Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccirilli rent richting de bal. Seewald verovert de bal door een tackle van achteren. Seewald draait met de bal, schiet en ... Cecot bokst de bal weg. Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald schiet op doel. Cecot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - Swiss Gooners FC 0:5

44e minuut.
Temperli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaquet verovert de bal door een tackle van achteren. Jaquet geeft een lange en hoge pass. Doglia geeft de bal voor. Piccirilli kopt de bal weg. Cecot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schindler is nu in balbezit. Schindler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - Swiss Gooners FC 0:6

44e minuut.
Yaghcha speelt de bal door. Balduzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald rent richting de bal. Schindler rent richting de bal. Schindler geeft een hoge lob. Cecot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Münsterlingen 72%, Swiss Gooners FC 28%.
Poseidon Münsterlingen - Swiss Gooners FC 0:6

57e minuut.
Marazzi is nu in balbezit. Dubach rent richting de bal. Dubach passt de bal in één keer door. Temperli bereikt de bal nog maar net als eerste. Temperli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Schindler is nu in balbezit. Schindler passt de bal zonder na te denken. Temperli is nu in balbezit. Temperli draait met de bal, schiet en ... Cecot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doglia kopt de bal weg. Dubach speelt de bal door. Iff heeft problemen om de bal te vangen. Seewald bereikt de bal nog maar net als eerste. Seewald draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - Swiss Gooners FC 0:7

62e minuut.
Dubach heeft problemen om de bal te vangen. Jaquet rent richting de bal. Doglia verovert de bal door een tackle van achteren. Doglia geeft een lange en hoge pass. Seewald springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Schindler is nu in balbezit. Schindler met een sublieme pass. Seewald is nu in balbezit. Seewald haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poseidon Münsterlingen - Swiss Gooners FC 0:8

75e minuut.
Temperli rent richting de bal. Temperli geeft de bal voor. Marazzi rent richting de bal. Marazzi geeft de bal voor. Seewald springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Kuschler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach is nu in balbezit. Dubach passt de bal met de wreef. Seewald rent richting de bal. Seewald schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dubach raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Schönenberger komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poseidon Münsterlingen 79%, Swiss Gooners FC 21%.
Poseidon Münsterlingen - Swiss Gooners FC 0:8