Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swiss Gooners FC Poseidon Münsterlingen
phate Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 25.5
outstanding Schieten poor
solid Passen average
good Verdedigen poor


1e minuut.
Garbe geeft een lange en hoge pass. Müggeli rent richting de bal. Müggeli passt de bal met de wreef. Roy is nu in balbezit. Roy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Blum bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy is nu in balbezit. Roy passt de bal zonder na te denken. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi schiet op doel. Cecot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Iff geeft de bal voor. Prazeres heeft problemen om de bal te vangen. Müggeli probeert naar een medespeler te passen. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Poseidon Münsterlingen 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Marazzi de bal. Gilardi is nu in balbezit. Roy onderschept slim de pass. Marazzi rent richting de bal. Marazzi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Poseidon Münsterlingen 2:0

8e minuut.
Marazzi met een sublieme pass. Garbe is nu in balbezit. Dubach onderschept slim de pass. Roy is nu in balbezit. Roy draait met de bal, schiet en ... Cecot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. Cecot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Gilardi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schindler met de inworp. Marazzi probeert de bal met de borst te controleren. Marazzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Poseidon Münsterlingen 3:0

10e minuut.
Müggeli onderschept slim de pass. Müggeli geeft een hoge lob. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach rent richting de bal. Dubach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Müggeli probeert naar een medespeler te passen. Schindler rent richting de bal. Schindler probeert naar een medespeler te passen. Roy rent richting de bal. Roy schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Daar is Marazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi haalt uit met een fantastische trap. Cecot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Poseidon Münsterlingen 4:0

15e minuut.
Piccirilli geeft de bal voor. Seewald geeft een lange en hoge pass. Garbe controleert de bal met de borst. Dubach rent richting de bal. Dubach haalt uit met een fantastische trap. Cecot bokst de bal weg.

16e minuut.
Schindler onderschept slim de pass. Schindler met een sublieme pass. Roy is nu in balbezit. Roy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Poseidon Münsterlingen 5:0

18e minuut.
Daar is Marazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marazzi speelt de bal door. Roy is nu in balbezit. Roy haalt uit met een fantastische trap. Cecot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Poseidon Münsterlingen 6:0

20e minuut.
Marazzi is nu in balbezit. Marazzi geeft een lange en hoge pass. Garbe heeft problemen om de bal te vangen. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach schiet op doel. De bal raakt de paal. Cecot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Poseidon Münsterlingen 7:0

23e minuut.
Marazzi is nu in balbezit. Marazzi met een sublieme pass. Roy rent richting de bal. Roy draait met de bal, schiet en ... Cecot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Müggeli kopt de bal weg. Dubach rent richting de bal. Garbe begaat een overtreding. Garbe krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Balduzzi is nu in balbezit. Schindler verovert de bal door een tackle van achteren. Schindler passt de bal met de wreef. Marazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marazzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Poseidon Münsterlingen 8:0

30e minuut.
Yaghcha speelt de bal door. Balduzzi rent richting de bal. Roy is nu in balbezit. Roy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Schindler passt de bal zonder na te denken. Roy met een sublieme pass. Daar is Marazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Poseidon Münsterlingen 9:0

33e minuut.
Klungelig pakt Dubach de bal. Mettraux rent richting de bal. Dubach onderschept slim de pass. Roy rent richting de bal. Roy haalt uit met een fantastische trap. Cecot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Poseidon Münsterlingen 10:0

40e minuut.
Roy verovert de bal door een tackle van achteren. Roy passt de bal met de wreef. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi schiet op doel. Cecot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Poseidon Münsterlingen 11:0

42e minuut.
Garbe probeert naar een medespeler te passen. Schindler rent richting de bal. Schindler passt de bal zonder na te denken. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss Gooners FC 26%, Poseidon Münsterlingen 74%.
Swiss Gooners FC - Poseidon Münsterlingen 11:0

48e minuut.
Iff kopt de bal weg. Marazzi heeft problemen om de bal te vangen. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Poseidon Münsterlingen 12:0

50e minuut.
Piccirilli geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Yaghcha. Goede buitenspelval van de verdediging. Cabanas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Marazzi rent richting de bal. Marazzi schiet op doel. Cecot bokst de bal weg.

51e minuut.
Cecot probeert naar een medespeler te passen. Müggeli rent richting de bal. Müggeli passt de bal in één keer door. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Schindler rent richting de bal. Schindler passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Roy de bal. Roy schiet op doel. Cecot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Balduzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schindler verovert de bal door een tackle van achteren. Schindler geeft de bal voor. Roy is nu in balbezit. Roy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Blum is nu in balbezit. Schindler onderschept slim de pass. Schindler geeft de bal voor. Roy rent richting de bal. Roy schiet op doel. Cecot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Balduzzi probeert de bal met de borst te controleren. Schindler is nu in balbezit. Schindler passt de bal zonder na te denken. Roy is nu in balbezit. Roy passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Schindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Roy de bal. Schindler met een sublieme pass. Marazzi rent richting de bal. Marazzi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Poseidon Münsterlingen 13:0

64e minuut.
Seewald probeert naar een medespeler te passen. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Roy de bal. Roy haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Iff bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy verovert de bal door een tackle van achteren. Roy haalt uit met een fantastische trap. Cecot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Poseidon Münsterlingen 14:0

71e minuut.
Schindler onderschept slim de pass. Schindler geeft een lange en hoge pass. Marazzi kopt de bal weg. Roy rent richting de bal. Roy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Marazzi rent richting de bal. Marazzi passt de bal zonder na te denken. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Gilardi is nu in balbezit. Schindler onderschept slim de pass. Schindler geeft de bal voor. Roy heeft problemen om de bal te vangen. Roy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Poseidon Münsterlingen 15:0

80e minuut.
Tiefer verovert de bal door een tackle van achteren. Tiefer probeert naar een medespeler te passen. Dubach heeft problemen om de bal te vangen. Dubach draait met de bal, schiet en ... Cecot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Müggeli kopt de bal weg. Schindler is nu in balbezit. Schindler passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Roy de bal. Roy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Balduzzi kopt de bal weg. Müggeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Müggeli speelt de bal door. Roy heeft problemen om de bal te vangen. Roy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swiss Gooners FC - Poseidon Münsterlingen 16:0

86e minuut.
Yaghcha met een sublieme pass. Balduzzi heeft problemen om de bal te vangen. Roy is nu in balbezit. Marazzi is nu in balbezit. Marazzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Müggeli geeft een lange en hoge pass. Roy heeft problemen om de bal te vangen. Gilardi rent richting de bal. Roy verovert de bal door een tackle van achteren. Roy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swiss Gooners FC 23%, Poseidon Münsterlingen 77%.
Swiss Gooners FC - Poseidon Münsterlingen 16:0