Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zzaa El ham de lat
Normal Tactiek 1-3-5-2 hopla
37% Balbezit 63%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 55.5
poor Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Rettore rent richting de bal. Lister verovert de bal door een tackle van achteren. Lister speelt de bal door. Oehrli is nu in balbezit. Oehrli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - El ham de lat 0:1

3e minuut.
Rettore is nu in balbezit. Lister verovert de bal door een tackle van achteren. Lister geeft een lange en hoge pass. Oehrli is nu in balbezit. Oehrli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - El ham de lat 0:2

6e minuut.
Joller bereikt de bal nog maar net als eerste. Joller passt de bal zonder na te denken. Oehrli is nu in balbezit. Oehrli schiet op doel. Kropf probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Joller geeft een hoge lob. Lister is nu in balbezit. Filli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lister raakt geblesseerd tijdens het duel. Joller neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Affolter passt de bal in één keer door. Aeschlimann geeft een hoge lob. Fuhrer kan de bal niet met de borst controleren. Oehrli is nu in balbezit. Oehrli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Lister bereikt de bal nog maar net als eerste. Filli bereikt de bal nog maar net als eerste. Filli geeft een lange en hoge pass. Affolter geeft een hoge lob. Lister krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kropf met een harde bal richting middenveld. Semadeni kopt de bal weg. Filli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lister onderschept slim de pass. Lister schiet op doel. Kropf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lister is nu in balbezit. Lister draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Joller rent richting de bal. Joller passt de bal met de wreef. Oehrli rent richting de bal. Oehrli haalt uit met een fantastische trap. Kropf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - El ham de lat 0:3

16e minuut.
Fuhrer passt de bal met de wreef. Lister heeft problemen om de bal te vangen. Lister passt de bal zonder na te denken. Oehrli is nu in balbezit. Oehrli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - El ham de lat 0:4

17e minuut.
Läckerli passt de bal met de wreef. Aeschlimann rent richting de bal. Aalai begaat een overtreding. Aalai krijgt een gele kaart. Aeschlimann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aeschlimann zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lister maakt een snoekduik en kopt de bal. Kropf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Aeschlimann rent richting de bal. Rettore tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aeschlimann raakt geblesseerd tijdens het duel. Semadeni met een snel genomen vrije trap. Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli schiet op doel. Kropf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - El ham de lat 0:5

20e minuut.
Lister passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Schmidiger de bal. Schmidiger speelt de bal door. Aeschlimann is nu in balbezit. Aeschlimann geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lister passt de bal in één keer door. Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli met een sublieme pass. Lister bereikt de bal nog maar net als eerste. Lister draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Fuhrer geeft de bal voor. Penzavalli kopt de bal weg. Klungelig pakt Pedretti de bal. Oehrli rent richting de bal. Oehrli geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Lister bereikt de bal nog maar net als eerste. Lister haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Joller is nu in balbezit. Klungelig pakt Oehrli de bal. Oehrli met een sublieme pass. Lister rent richting de bal. Lister haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - El ham de lat 0:6

27e minuut.
Aeschlimann passt de bal met de wreef. Weibel rent richting de bal. Schmidiger is nu in balbezit. Schmidiger schiet op doel. Kropf probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Pedretti rent richting de bal. Joller verovert de bal door een tackle van achteren. Joller met een sublieme pass. Oehrli is nu in balbezit. Oehrli schiet op doel. Kropf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - El ham de lat 0:7

34e minuut.
Semadeni passt de bal met de wreef. Joller probeert de bal met de borst te controleren. Joller met een sublieme pass. Daar is Aeschlimann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aeschlimann geeft een lange en hoge pass. Kropf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - El ham de lat 0:8

38e minuut.
Oehrli is nu in balbezit. Oehrli speelt de bal door. Joller probeert naar een medespeler te passen. Oehrli rent richting de bal. Oehrli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - El ham de lat 0:9

40e minuut.
Oehrli is nu in balbezit. Joller rent richting de bal. Oehrli is nu in balbezit. Joller is nu in balbezit. Joller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Filli geeft een hoge lob. Semadeni is nu in balbezit. Semadeni geeft een lange en hoge pass. Oehrli rent richting de bal. Oehrli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - El ham de lat 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zzaa 89%, El ham de lat 11%.
zzaa - El ham de lat 0:10

49e minuut.
Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli passt de bal met de wreef. Aeschlimann met een sublieme pass. Oehrli is nu in balbezit. Oehrli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kropf werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kropf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Lister passt de bal in één keer door. Joller rent richting de bal. Joller passt de bal in één keer door. Oehrli rent richting de bal. Oehrli schiet op doel. Kropf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Aeschlimann geeft een hoge lob. Oehrli is nu in balbezit. Oehrli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lister draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Schmidiger met een sublieme pass. Oehrli is nu in balbezit. Oehrli passt de bal in één keer door. Lister rent richting de bal. Lister schiet op doel. Kropf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Lister verovert de bal door een tackle van achteren. Lister met een sublieme pass. Oehrli rent richting de bal. Oehrli haalt uit met een fantastische trap. Kropf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - El ham de lat 0:11

66e minuut.
Daar is Spiegel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Curdy passt de bal in één keer door. Lister bereikt de bal nog maar net als eerste. Lister haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - El ham de lat 0:12

68e minuut.
Joller geeft een lange en hoge pass. Lister kopt de bal weg. Oehrli rent richting de bal. Oehrli haalt uit met een fantastische trap. Kropf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - El ham de lat 0:13

71e minuut.
Klungelig pakt Lister de bal. Lister geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fuhrer de bal. Oehrli is nu in balbezit. Oehrli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - El ham de lat 0:14

75e minuut.
Fuhrer geeft de bal voor. Inworp. Schmidiger met de inworp. Joller bereikt de bal nog maar net als eerste. Joller geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lister is nu in balbezit. Lister schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - El ham de lat 0:15

77e minuut.
Kropf trapt de bal weg. Joller kopt de bal weg. Filli is nu in balbezit. Lister bereikt de bal nog maar net als eerste. Lister draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Joller bereikt de bal nog maar net als eerste. Joller probeert naar een medespeler te passen. Oehrli rent richting de bal. Oehrli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Neu geeft de bal voor. Lister kan de bal niet met de borst controleren. Lister probeert naar een medespeler te passen. Oehrli rent richting de bal. Oehrli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Oehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli geeft een lange en hoge pass. Fuhrer heeft problemen om de bal te vangen. Lister bereikt de bal nog maar net als eerste. Lister draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zzaa - El ham de lat 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zzaa 87%, El ham de lat 13%.
zzaa - El ham de lat 0:16